In verband met overname van de portefeuille van Harry Goossens Assur. was dit de eerste keer dat ik met de Offermans-Joosten Groep in aanraking ben gekomen. Alles is zo snel en correct afgehandeld, dat ik weinig contact heb gehad met uw medewerkers. Als dit de opmaat is voor overige contacten/afhandelingen zal ik uw groep net zo trouw blijven als dat bij Harry Goossens jarenlang is geweest.
Ik ben al naar ik schat 15 jaar (of langer) bij, toen het nog, Rene Joosten Verzekeringen heette. Ik heb gelukkig niet veel aanspraak te hoeven doen op de verzekeringen, echter nu toevallig in relatief korte tijd 2 achtermekaar wel. Het is gewoon buitengewoon prettig dat je niet 100x aan de telefoon hoeft te hangen maar dat het eigenlijk al met 1 telefoontje geregeld is. Het geld staat na de melding ook heel snel op de rekening. Chapeau! ( Nee, ik heb geen aandelen bij hun en krijg ook geen sponsorgeld, het is gewoon prima geregeld)
Alles is prima afgehandeld en perfect
Ik heb nog nooit zo snel een reactie gekregen op een schademelding. Ook het overmaken van het schadebedrag was erg snel. Prima zo!
Schade aan de auto van mijn vrouw super snel en heel goed afgehandeld. Ook het Auto schade bedrijf dat Offermans-Joosten ons aanrade, Rolf de Jong, heeft dit zeer netjes afgehandeld
Schade-afhandeling kookplaat razend snel !! Fantastisch.
de cijfers drukken meer dan voldoende uit over onze TEVREDENHEID
Tot nu toe geruisloze en correcte afhandeling van schades en altijd correcte informatie en afspraken.(nu niet naast de schoenen gaan lopen))
Doordat het niet duidelijk was, waardoor de schade was ontstaan ,is na overleg met een van uw medewerkers toch een expert ingeschakeld waardoor opsporing oorzaak ,en het herstel zeer vlotjes is verlopen.Afspraken welke gemaakt werden zijn ook nagekomen,zowel door fa.Offermans alsook de uitvoerende Firma's (Lengkeek Expertises,Belfor BV,BCL BV en onderaannemers.)
Onze schadeafhandeling werd perfect geregeld binnen een zeer korte termijn.
Twee, drie jaar gld was er een terugval qua klantvriendelijkheid m.n. door de slechte bereikbaarheid, het continue doorverbinden, geen vaste contactpersoon etc. Ik heb dit toen ook aangegeven omdat ik het jammer vond. Dit is helemaal weer rechtgetrokken en Offermans Joosten Groep is weer terug qua professionaliteit en klantvriendelijkheid zoals Joosten vroeger was.
Wij willen jullie bedanken voor de goede afhandeling!
Schadeafhandeling is snel en naar volle tevredenheid afgehandeld.
zeer snelle afhandeling van de schade
Altijd Vriendelijk en als je iets vraagt dan staan ze altijd klaar
bij schade melding en afhandeling hiervan gaat het erg snel en betrouwbaar, met goede adviezen.
In een zeer bedreigende aantasting van mijn leefruimte \"brandschade\" veroorzaakt door de buurman ben ik zeer vriendelijk en adequaat geadviseerd en geholpen op weg naar een voor mij bevredigende oplosssing, mijn onuitsprekelijke dank hiervoor, Mevr. M.J.Colbers-Koenen
Prima klaiteit van afhandeling
zeer vriendelijk en behulpzaam, werd goed op hoogte gehouden van proces.