Gewldig goed. . Fijne en zonnige vakantie voor al het personeel.
Zeer snelle en correcte schadeafhandeling reisverzekering Binnen 3 dagen alles geregeld Chapeau
Prettige en kwalitatief goede hulp
Supersnel en goed afgehandeld!
Perfect / snelle service door mevr/ S Dolmans & N Smeets
correcte beantwoording van vragen,terugbellen volgens afspraak, duidelijke afhandeling van schade
supersnelle afwikkeling.
I.v.m. glasschade wilde ik weten of deze meeverzekerd was. Meteen kreeg ik een schadenummer. Na vervanging heb ik op vrijdagochtend alles gemaild en zaterdag kreeg ik al bevestiging dat het bedrag overgemaakt zou worden. Heel snel.
Afhandeling na schademelding is perfekt, evenals informatieverstrekking.
Geweldige snelle afhandeling autoschade
Helaas dit jaar een paar schades moeten indienen maar deze zijn allemaal tot tevredenheid opgelost. Geweldig dat de medewerkers meedenken en zich goed in mij als klant kunnen verplaatsen. Altijd bereidt tot uitleg en altijd op zoek naar de beste oplossing voor het probleem. En zelfs een coulance oplossing om ons wat extra rust te gunnen wordt uit de kast getrokken, super !.
Alles is naar wens verlopen
Snelle correcte afhandeling. Mijn compliment.
De schade via internet gemeld, de volgende werkdag al een bericht over hoe wij de schade verder moesten afhandelen. Na het insturen van de rekening kregen we enkele dagen later bericht over de vergoeding. Al met al een correcte en vlotte afhandeling van een gemelde schade.
zeer snel en vakbekwaam en snel in uitbetalen. ik ben zeer te vreden dank u
Wij worden altijd correct geholpen.
Schade is correct en tijdig afgehandeld.
Bij schade zeervriendelijk en snel geholpen.