Zoals aangegeven in de beoordeling is het totaal oordeel in mijn ervaring met Offermans Joosten Groep ruim voldoende. Dit is overigens niet alleen gebaseerd op de laatste ervaring in de afhandeling van een schade, maar dat is alt jaren zo.
De vlotte en probleemloze afhandeling van de schade aan mijn iPad.in een week was alles al geregeld.
Na een vriendelijk en helder telefonisch gesprek vernam ik dat de rekening door mijn reparateur per mail verzonden mocht worden. Een dag later ontving ik per post een brief waarin alles akkoord werd bevonden. Vriendelijk, makkelijk en snel. Top!
Super snellen afhandeling van de schade
Bijzonder vriendelijke en snelle afhandeling van de schade, Zonder veel rompslomp van formuliere in vullen. Wij zijn blij dat de negatieve gebeutenis zo snel is af gehandeld Firma Offermans Joosten, Hartelijk dank. namens Famielie Johan Prins
Zeer snel en vakkundig geholpen
Snelle correcte afhandeling stelt ons in staat om binnenkort weer de vervangende brillen aan te schaffen die deels moeilijk misbaar zijn.
schade aan auto bij melding van schade werd me meteen gezegd bij welk herstelbedrijf ik terecht kon . die zelfde week kon ik mijn auto brengen en kreeg ik een leenauto na vijf dagen was de klus perfect hersteld compliment voor snelle afhandeling zowel van joosten als voor herstelbedrijf colle uit sittard . GR.
Ik heb een schade gemeld wat gelukkig niet vaak voorkomt, heeft Offermans -Joosten dit in eeeeen dag afgehandeld, Perfect dikke pluim voor jullie.
altijd vriendelijk....maken tijd voor je...horen je aan.
Ik vind Offermans-Joostengroep gewoon de beste !!! zei zijn heel vrolijk aan de telefoon, en ze hebben de schade supersnel afgehandeld.
Zeer goede service bij het vragen naar informatie en het afwikkelen vna schade.
zeer correcte en snelle afhandeling van mijn waterschade
Zeer goede, snelle en correcte afhandeling voor dit schade geval. En in bijzonder woord van dank voor de medewerkers Nicole Smeets en Silvia Dolmans
zeer goede ,vriendelijke,snelle afhandeling van dit schade geval. En een bijzonder woord van dank aan Nicole Smeets.
Prettige en snelle afhandeling reisverzekering bij schade aan koffer tijdens vliegreis.
Mobiele telefoon helaas defect. 2 dagen later al geregeld via OJG.
Zeer snel en vakbekwaam en in uitkering. Wij zijn zeer tevreden,en chapeau voor onze contact persoon Robert Claessens.