zeer goede afwikkeling schade, zeer klantvriendelijk personeel
Door plotselinge ziekte waren wij helaas genoodzaakt om onze vakantie te annuleren. De afhandeling van de annulerenskosten is door de Offermans Joosten Groep razendsnel en perfect uitgevoerd. Chapeau ...
in een woord : uitstekend
Bedankt voor het in orde maken van een kleine maar lastige verhaalschade waarbij de tegenpartij ontkende ondanks getuigenverklaringen.
Snelle afhandeling
ze zijn er gewoon als je ze echt nodig hebt , zonder veel gezeur doen ze goed hun werk!!
de zaken en informatie wat ik nodig had is correct afgewerkt
Het is erg geruststellend om via jullie verzekerd zijn, bekwame mensen vind ik.
Contact gehad met Nicole Smeets i.v.m. schademelding bij reisverzekering. Correct te woord gestaan en alles snel opgelost. Het kon niet beter, Bedankt. M.Penders
Ik ken heel veel mensen , dus mijn ervaring met jullie is negatief.
Wij hebben klant verzocht om contact met ons op te nemen, omdat klant ontevreden lijkt over een openstaande BKR registratie. Helaas mogen en kunnen wij een BKR registratie niet automatisch laten verwijderen zonder handtekeningen van alle betrokkenen.
correcte afhandeling
goede en snelle afhandeling van de schade
Wij zijn uitermate tevreden, over hoe vlug en op alle vragen die we hadden een antwoord te hebben gekregen en ook het afhandelen van de schade. Geweldig.
Schade correct en snel afgehandeld.
de medewerkers zijn vriendelijk. De schade-afwikkeling is snel en probleemloos.Wij beveelen de verzekering Offermans verder aan.
De keren dat wij informatie wilden inwilligen werden wij op duidelijke prettige manier te woord gestaan. Ook de schade afhandeling gebeurde snel en accuraat. complimenten voor het gehele personeel.
De laatste schade aan tuinmuur is zeer goed geregeld en correct. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.Prima. Met dank.
Zelden heb ik zo'n fijne/correcte afhandeling van schade meegemaakt ik ben al jaren met een totaalpakket bij U verzekerd en zeer tevreden over de afhandeling van schades. Dit was vaker anders bij andere bedrijven ik vind dit zeer positief ga zo verder en bedankt.
Medewerkster zeer kundig en schades worden snel afgewikkeld.
Netjes afgehandeld
schade afhandeling zeer prettig en snel.