Snelle en professionele afhandeling van de schade
Directe doorverbinding van telefoniste, volledige informatie schadehulp en doorverwijzing naar reparatie firma klasse!!!!!!!!!!
Snelle en correcte schade-afhandeling!
schade wordt goed geregeld
Daar ik een paar keer contact heb gehad zowel tel als persoonlijk bijde vind ik goed en vriendelijk verlopen daar ben ik zeer tevreden over gr
Betreft afhandeling autoschade: snel, vriendelijk en vakkundig geholpen
Afhandelingen van schade, auto enz, gaat naar mening goed. Geen lange wachttijden en je wordt correct en snel geholpen.
Wij zijn zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen gedurende het gehele proces rondom hypotheekaanvraag en financiële analyse. Communicatie verloopt op open en duidelijke wijze. Afspraken worden stipt nagekomen.
alles ok
Alle schade,s worden snel en correct afgehandeld. Ook de eventuele uitbetalingen altijd snell op de rekening gestort. Al onze verzekeringen lopen via Offermans Joosten.
De verzekering perfect af gehandeld.super
Positieve probleemloze afwikkeling.
Wegens weersomstandigheden schade aan mijn auto opgelopen. Direct contact opgenomen met Offermans waarna ik de auto meteen heb kunnen laten maken. Zeer fijne afhandeling, ook netjes dat er nog een brief gestuurd wordt met informatie over de betaling aan de schadehersteller. Dit geeft de klant een gevoel van zekerheid dat alles goed afgehandeld wordt.
Snelle schade afwikkeling. Heel goede communicatie en handige website.
Alles wordt tot nu toe naar tevredenheid afgewikkeld.
De laatste tijd gebruik gemaakt van de diensten van offermansjoosten. Dit is in zeer goede aard gevallen. Dit is nu een goed voorbeeld waarom wij gekozen hebben voor verzekeren via een kantoor en niet via internet en er zit nog niet eens prijsverschil in. Super service, zeer vakbekwaam en snel. We zijn ook zeer blij met onze verzekeringsadviseur Armand Speetjens.
top top top altijd bereikbaar en behulpzaam.
na telefonisch contact snelle afhandeling
Correcte verzekering goede correcte afhandeling van situaties waar je als gezin niet op staat te wachten en dat is precies wat je dan kunt gebruiken een goede verzekering die doet wat het beloofd..top!
De zeer correcte afhandeling bij de schade aan de auto.Door uw medewerkers.