Snelle en prettige afhandeling van onze hypotheek
Fijne en snelle afhandeling hypotheek aanvraag
snelle en correcte manier van afhandeling nav melding autoschade
Goede en snelle afhandeling van gemelde schade.
alles is naar tevredenheid opgelost.
Zeer klantvriendelijk correct en snelle afhandeling. Chapeau
snelle afwikkeling na schade aan auto!
Ontzettend goed geholpen door Math Gorissen bij de verkoop/aankoop van mijn huis. Goed en helder advies bij het afsluiten van mijn hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Altijd bereikbaar voor vragen en de hypotheek was binnen een week nadat ik alle documenten had aangeleverd geregeld.
Snel en goed geregeld.
Duidelijk hypotheek advies van Math Gorissen m.b.t. de aankoop van ons huis. Zeer tevreden over de gang van zaken van begin tot eind.
helen goeden verzekering
Een telefoontje was genoeg om alles te regelen. Prima service. Had niet anders verwacht gezien ervaringen in het verleden. Chapeau Offermans!
Hypotheekgesprek gehad met Math Gorissen nav verkoop en aankoop huis. Zeer tevreden over de de gehele gang van zaken vanaf het eerste gesprek tot aan de verzending van de betreffende stukken naar de notaris. Alle credits voor Math Gorissen en Lilian Hukkelhoven
- Vriendelijk service gerichte medewerkers, welke afspraken nakomen en goed bereikbaar zijn.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
altijd netjes en goed te woord staan perfecte oplossing voor vragen
geweldige adviseur. deskundig adequaat vriendelijk en doortastend
Klantvriendelijk-Accuraat-Snelle afhandeling .
Of het nou aan mezelf ligt; Ik proef, gelukkig maar, dat de menselijkheid en dus de niet zo'n harde zakelijke uitstraling van Paul Offermans nog steeds aanwezig is als ik af en toe informatie inlever of opvraag op jullie kantoor. En de snelle afhandeling van wijzigingen en/of schades verdient een 8
zeer prettig!
vlug en volgens afspraak correct afgewerkt
altijd heel vlug en vakkundig geholpen.
Op wintersport geweest met radio 538 maar moesten helaas na 2 dagen terug. Mijn moeder gevallen en naar ziekenhuis....heup gebroken! Wij waren met de bus met 538 en konden dus niet eerder terug. Zelf geregeld dat we met het vliegtuig terug konden maar de kosten werden niet gedekt door onze verzekering Tot onze grote verbazing heeft offermans-joosten de kosten vergoed! Dat noem ik nu TOPSERVICE!! Dank hiervoor!