Hoorde van tegenpartij dat auto van haar al gerepareerd was ik heb nog helemaal geen bericht gekregen van tegenpartij na dik 14 dagen
De auto van de tegenpartij is all risks verzekerd, waardoor diens verzekeraar de schade al heeft betaald, zonder beoordeling van aansprakelijkheid. In onze service verhaalpoging zijn wij volledig afhankelijk van de medewerking van deze verzekeraar, welke wel al onze aansprakelijkstelling heeft ontvangen, maar nog bezig is met behandeling hiervan.
Zeer snelle en correcte afhandeling.
bijzonder snelle en correcte schade afwerking
IK BEN OVER DE GEHELIJN ERG TEVREDEN. SNELLE AFHANDELING
Snelle afhandeling.
Op een zeer correcte manier de zaak afgehandeld,vriendelijk en zeer bekwaam ,kan Fidus aan iedereen aanbevelen!
zeer tevreden
Top verzekering
Nadat iemand mijn geparkeerde auto had aangereden en netjes een briefje achter mijn ruitenwisser had gedaan ben ik het proces van schade-afhandeling ingegaan. De tegenpartij werkte goed mee. 1 Maal telefonisch contact gehad met Fidus van hoe te handelen omdat ik al tientallen jaren geen auto-schademelding meer had hoeven doen. Verder naar een garage gegaan voor de schadevaststelling die ook rechtstreeks contact met Fidus had opgenomen. Eigenlijk is vanaf dat moment alles heel erg snel gegaan en kreeg ik van Fidus een brief dat het schadebedrag binnen enkele dagen op mijn rekening gestort zou worden. Al met al een snel en moeiteloos proces.
Prima afhandeling
Prima afhandeling, binnen 24 uur na schademelding.
Na in eerste instantie geen reactie te hebben ontvangen bij een schademelding middels het online schadeformulier, is de schade heel snel opgepakt en afgewikkeld.
Hartstikke chique
Hartstikke chique
Een perfecte afhandeling beter gezegd exellent
Klant vriendelijkheid en snelheid
afhandeling schade aan auto vlekkeloos verlopen
Om 15.30 uur op kantoor geweest voor declareren schade, om 17.09 uur al bericht terug dat het bedrag n.a.v. mijn claim werd overgemaakt op mijn rekening.
Zeer goede ervaring met de schade afhandeling.