Het meest positieve van onze "schademelding/afhandeling" is dat wij geholpen werden door "mensen" en geen protocolen........chapeau......
Zie beoordelingspunten
Schadeafwikkeling goed verlopen. Verzekeringszaken door genomen en perfect opgelost!
vriendelijke benadering en uitstekende uitleg en de snelheid waarmee is doorgepakt is uitstekend
Ik ben snel en vriendelijk geholpen!
Schadeafhandeling snel geregeld. Prima!
In een woord super Jose nuchelmansw
Snelle en vriendelijke afhandeling
zeer goed!
Correcte en snelle afwikkeling na ongeval met auto en caravan en advies en oversluiten van het verzekeringspakket met abonnement.
klantvriendelijkheid bereikbaarheid en snelle afhandeling door om geven wij jullie een dikke tien.
Uitstekende service!
Top service Een aanrader voor iedereen die een goede verzekerings maarschappij zoekt.
Snelle en correcte afhandeling
Superschnelle und freundliche Schadensabwickelung. Bin nicht nur zufrieden sondern begeistert.
Zeer klantvriendelijk en service gericht. Breed in meedenken en altijd zoekend in allerlei oplossingsrichtingen, om samen tot een resultaat te komen waarin je als klant al je wensen kunt realiseren.
De melding in het dashbord van fodus via mijn inlog is niet gezien. Daarna de melding nog een keer per mail moeten doen.
Vriendelijk effectief
Altijd vriendelijk en een snelle afhandeling van een schadeclaim
Bij schade direct de nodige informatie gekregen. Binnen 2 dagen antwoord en afhandeling. Als zeer positief ervaren.
snel en vriendelijk geholpen! schadebedrag binnen 2 dagen op onze rekening
perfecte service en zeer vriendelijk!!
Zeer snelle afwikkeling, zeer correct te woord gestaan door medewerker.