Bijzonder dankwoord aan adviseur Armand Speetjens voor het altijd klaarstaan voor ons en onze familie en dit al meer dan 10 jaar. Ook nu zelfs met de paasdagen (!) ons weer geholpen. Professioneel en betrokken, zo zie je ze niet vaak meer. Vakman. Dankjewel. Fam. Martens Geleen
ik ben tevreden met de hele gang van zaken rondom de annuleringsverzekering
snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk
Het persoonlijk contact met Rikkie/Jordi en de professionele hulp bij de aankoop en verkoop van onze woning.
Zeer klantvriendelijk! En zeer snelle afhandeling!
SNELLE EN CORRECTE ADWIKKELING
Snelle schadeafhandeling
Correct afgehandeld en heel goed meegedacht bij mijn schade.
Na de schademelding zeer snel ter plaatse.De afhandeling...alle lof!
De beoordeling is aan de hoge kant , maar de schadeafhandeling is dan ook uitstekend te noemen. Dit is dus een positief geluid , ook naar vrienden / familieleden en bekenden.
Top!!!
Snelle en correcte afhandeling van de schade.
Wij zijn supergoed geholpen door Marielle, en Jordi en Lilian op de dagen dat Marielle vrij was. Iedereen was goed op de hoogte en bracht óns ook goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Er werd goed meegedacht, snel gehandeld en geschakeld.
gewoon goed
Altijd alles goed en snel afgehandeld. Vraag; Een medewerker is ons pakket komen controleren in 2016 en toen zouden we ons eigen risico hebben laten vervallen?
Goed te woord gestaan en snelle afhandeling Schade.
Uw zorg en bekwaamheid betaald zich uit is de service naar de klant toe. Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en hoe alles wordt afgehandeld.
De schademelding is erg snel en en zeer correct afgehandeld. We zijn door Fidus goed ingelicht over hoe te handelen.
tevreden
Als er een schade is word het naar mijn tevredenheid snel en deskundig afgehandeld .