Zoals altijd positieve ervaringen met schadeafhandeling en (in dit geval) hypotheekadvies en -verstrekking
na teleurgesteld te zijn probleem goed opgelost
Goed kundig personeel. Zeer snelle afhandeling van zaken. Advies gekregen bij aankoop nieuw huis. Verzekeringspakket is nagekeken door Fidus. Louter lof voor Brenny Evers en Pascal Loontjens en de rest van het team.
Spannend een huis kopen. Maar met goede en duidelijke uitleg, persoonlijke benadering en snelle service wordt de spannende tijd een aangename tijd. Vooral de persoonlijke benadering is top!!
Super snelle afwikkeling
Zeer snelle afhandeling van de schade
Wij zijn door uw medewerker Rik van den Heuvel op een geweldige manier geholpen bij het verkrijgen van de hypotheek. Het is een kundig persoon. Wij konden te allen tijde een beroep op hem doen, zelfs in het vrije weekend of in de avonduren. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
zeer goede service en vriendelijkheid!! Een dikke 10!
alles positief bedankt voor de snelle afhandeling van schade
vakkundig, snel en accuraat
Ik ben heel tevreden met de snelle schadeafhandeling.
heb alleen maar positieve ervaring met Fidus na enkele schades
Schade melding gedaan in december 2017 en, door het laat verstrekken van rekeningen van schadehersteller, schade pas in juli 2018 kunnen afhandelen. Dit was geen enkel probleem bij Fidus. Perfecte communicatie, zowel via de app, mail als telefoon. Duidelijke voorwaarden qua eigen risico.
zeer goed top
Alles gewoon goed geregeld
Hele snelle afwikkeling van de schade. Heel fijn
Snel en accuraat
hypotheekaanvraag met enkele niet standaard zaken volgens goede afspraken en planning positief doorlopen. Zeer tevreden over gang van zaken en meedenken in aanvraag en alles daaromheen.
De medewerkers van Fidus denken met ons mee, en doen er alles aan om alles naar tevredenheid af te handelen
Prima verzekering maatschappij...
Snel, vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam.
Ik weet nu dat ik een eigen risico heb. Verder was alles super goed.
altijd goeie service en snel afgehandeld
Al meer dan, ik denk 30 jaar, tot volle tevredenheid, onze verzekeraar.