Lorentzlaan 4
3401 MX IJsselstein
Alpina.nl is een online verzekeringsplatform waar je eenvoudig en snel de beste verzekering voor jouw situatie vindt én afsluit. Of het nu gaat om een auto-, bestelauto- of scooterverzekering: via Alpina vergelijk je in één overzicht meerdere verzekeraars op prijs, dekking en voorwaarden. Dankzij slimme tools en een gebruiksvriendelijke omgeving zie je direct welke verzekering het beste bij je past. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je deze vaak direct online afsluiten, zonder gedoe. Alpina combineert scherpe premies met duidelijk advies, zodat je zeker weet dat je goed verzekerd bent tegen een eerlijke prijs. Voor zowel particulieren als ondernemers is Alpina.nl dé plek om verzekeringen te vergelijken en snel te regelen.