Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews geven over het algemeen een positieve indruk van de verzekeringsafhandeling. Velen noemen het afsluitproces eenvoudig en zonder gedoe en waarderen de duidelijke communicatie. Daarnaast wordt vriendelijk en professioneel personeel genoemd. Eén review geeft kritiek op de gebrekkige respons en twijfelt over betrouwbaarheid.
Prima en snelle hulpverlening, zeer klantvriendelijk en gemakkelijk.
Motorverzekering
May
Heerlen
Ik wilde mijn nieuwe brommobiel verzekeren en Alpina was eigenlijk de enige die een redelijke prijs hanteerde en waar ik hem kon verzekeren.
Debbie
Haarlem
Duidelijk - begripvol - snelle afhandeling - absolute aanrader
C.T
Soest
Mijn ervaring omschrijf ik als zeer goed ervaren
Gilbert Irion
IJsselstein
Na het doorgeven van het overlijden van mijn man.: heel snel en vriendelijk geholpen door een jonge man. Alles snel geregeld en overgezet op mijn naam.
Agnes Bruines
Alphen aan den Rijn
Alle vragen en wensen direct vervuld. Oprecht fijn dat alles uit handen is genomen. Enige is dat er gewerkt kan worden aan de telefoons/microfoons waar mee gebeld word. Af en toe zeer slecht verstaanbaar.
Rick
Ursem
Gemakkelijk scooter verzekering afgesloten voor een zeer goede prijs super ga zo door
3 September 2026
Haagsepancho
's-Gravenhage
Als transportbedrijf verandert ons wagenpark regelmatig. Nieuwe bussen moeten soms binnen een dag verzekerd zijn en verkochte voertuigen moeten er weer af. Mark, Milad en Ithamar regelen dat steeds snel en zonder gedoe: een korte mail is genoeg en de voorlopige dekking is vaak dezelfde dag rond, zodat wij gewoon de weg op kunnen. Ook bij schadedossiers houden ze ons goed op de hoogte en denken ze mee over de beste aanpak. Het contact is persoonlijk en je krijgt antwoord van iemand die je dossier echt kent. Dat scheelt ons veel tijd.
31 August 2026
Abdel
Barendrecht
Beste Abdel,
Bedankt voor uw positieve review! Uw compliment is doorgegeven aan de betreffende collega's. Wat fijn dat we u kunnen ontzorgen zodat u uw tijd in het bedrijf kunt steken. We hopen u in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn.
Met vriendelijke groet,
Alpina Online
Perfect voor mij
28 August 2026
Oki
Ede
Site goed door te lopen, en snel de polis binnen
27 August 2026
Eric
Hendrik Ido Ambacht
Gewoon netjes snel en goed geholpen. Dat ook voor een nette prijs.
A.G.J. Van den Berg
Kerkdriel
Snel geregeld , goede communicatie
Jeffrey
Katwijk aan zee
snel en gemakkelijk en duidelijk
jan van beurden
Helmond
Pas weer 2e oldtimer brommerverzekering afgesloten super geholpen
Ad van Oijen
Vlijmen
Tegenwoordig kun 1001 verzekeringen met elkaar vergelijken op evenveel speciale sites. Maar nergens kreeg ik een goede en betaalbare autoverzekering voor zzp-ers voorgeschoteld. Alpina Online was de eerste met juiste voorstel. Het voorstel was zo scherp geprijsd, dat ik het tweemaal gecheckt heb of het wel klopte. Scheelde zowat de helft met andere verzekeraars. Alpine zou eigenlijk met deze verzekeringen bovenaan moeten staan in Google.
Marcel
Almelo
Goeie ervaring met Alpina
Alex
Stadskanaal
Goede ervaring ! Alles was snel geregeld!
Roger van den Bunder
Meerssen
De medewerker kwam professioneel over en luisterde goed naar mijn verhaal top
Abdel
Houten
Ik werd heel snel geholpen met mijn zakelijke verzekering binnen een uur was alles geregeld
ilias
Hoofddorp
Alles super gelopen
Jeroen
Medemblik
Snel geregeld en prima service
Rene
Muilwijk
Duidelijke website met begrijpelijke meerkeuze vragen. Geen moeilijk gedoe. Simpel om een verzekering af te sluiten. 2 kleine min puntjes, In mijn geval vroeg ik om een zakelijke verzekering maar kreeg ik een polis met een persoonlijke rekening. Tweede opmerking, ik kon maar maximaal 25 schadevrije jaren ingeven. Toch, na een belletje was alles keurig geregeld.
Ger
Eindhoven
Supergoed geholpen met afsluiten van de verzekering en zeer vriendelijk en begripvol personeel . Zeker een aanrader voor andere.
Motorverzekering
Francis
Spijkenisse
ben al een aantal jaren een tevreden klant
Jan van der Laan
amersfoort
Alpina.nl is een online verzekeringsplatform waar je eenvoudig en snel de beste verzekering voor jouw situatie vindt én afsluit. Of het nu gaat om een auto-, bestelauto- of scooterverzekering: via Alpina vergelijk je in één overzicht meerdere verzekeraars op prijs, dekking en voorwaarden.
Voor zowel particulieren als ondernemers is Alpina.nl dé plek om verzekeringen te vergelijken en snel te regelen.
Lorentzlaan 4
3401 MX IJsselstein