Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews geven over het algemeen een positieve indruk van de verzekeringsafhandeling. Velen noemen het afsluitproces eenvoudig en zonder gedoe en waarderen de duidelijke communicatie. Daarnaast wordt vriendelijk en professioneel personeel genoemd. Eén review geeft kritiek op de gebrekkige respons en twijfelt over betrouwbaarheid.
Ik ben twee keer gebeld met de vraag of ik hem zakelijk ging gebruiken of prive, Keurig te woord gestaan
roberto
Purmerend
Klantvriendelijk, snel, geen gedoe, top
Olaf
Den Haag
Ik werd geholpen door een ongelofelijke sympathieke aardige vrouw Alles was zeer duidelijk Ik ben zeer tevreden
Z soner
Den haag
Snel antwoord. Profesioneel
Denise purvis
Aalsmeer
Goed geholpen maar wist niet dat de verz door unigarant werd verzorgd .Prima hoor alleen in demail verwarrend.
Fred
Klarenbeek
Leuk
Stefan
Helvoirt
Verzekering aangevraagd en kreeg vrij snel antwoord en duidelijkheid.
Motorverzekering
Stefan
Zutphen
tevreden
O
Utrecht
Mijn gesprek met de betreffende medewerkers liep erg soepel en duidelijk ivm info en oversluiten motor en autoverzekering Mvg
Dharmendra
Houten
Brommobiel verzekering is nog kennelijk een vreemd dingetje….zo wordt er naar brandstof en cc inhoud gevraagd terwijl duidelijk aangegeven werd dat het om een elektrische Citroën Ami EV ging Bovendien is in begeleidend schrijven ‘financieel beter’ alles geënd op bromfietsen en niet brommobielen/citycars: Artikel 19521…..extra sloten en sleutels? Verankeren aan de grond….? Meer van dat soort opmerkingen…
Paul
DOORWERTH
na enige mis communucatie is het probleem opgelost. mijn advies betrouwbare verzekering, een aanrader dus.
Beveelt aan
Bedankt voor uw feedback. Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u gehad om uw review te bespreken. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Goede adviezen zijn altijd zeer welkom. De auto is nu ondergebracht onder prima voorwaarden en prijs. Wij hadden aanvankelijk het plan om de VL-922-Z te verkopen maar hebben nu besloten dat de bedrijfsauto nog een aantal jaren meekan. Ik had de lopende verzekering bij mijn tussen persoon opgezegd en eveneens aangegeven dat de auto verkocht gaat worden. Zij geven nu aan eerst het vrijwaring bewijs te willen ontvangen en pas dan de tot royeren kunnen overgaan. Is dat gebruikelijk?
9 July 2026
Richard
Zaandam
Mijn ervaring met het Alpina klantenteam, specifiek Claudia, is zeer positief, Ik wordt altijd correct behandeld, Adequaat geholpen en worden altijd zeer goede oplossingen aangeboden. Mede door Claudia heb ik alles opgezegd bij de KNMW (voertuigen) en deze bij Alpina gepositioneerd. Ook zal al mij andere verzekering via Alpina (Claudia) laten verzekeren... Ik ben zeer te spreken over jullie service. (autoverzekering, bestelbusverzekering, motorverzkering, oldtimerverzekering) mvg CJ
3 July 2026
CJ
Amstelveen
Goede transparante omgeving met duidelijke overzichtelijke site
Bestelautoverzekering
2 July 2026
D Cramer Bornemann
Enschede
Duidelijk site,maar in 2 minuten geregeld is meer een uitspraak, officieel ben je wel meer dan 5 minuten bezig. En ik denk 10 minuten verder dat het helemaal goed is gekeurd.
2 July 2026
Joke Winia
Lemmer
Snel geholpen
26 June 2026
a.allaoui
schoonhoven
Ik ben een bestaande klant bij Alpina en het heeft me maar liefst vier dagen gekost om een autoverzekering af te sluiten. Absurd genoeg moest ik al mijn andere verzekeringen overzetten voordat ik mijn auto kon verzekeren. Het personeel van Alpina was niet bereid om hier iets aan te doen.
Beveelt niet aan
26 June 2026
Said
Almere
Van mij was speciaal bij een andere verzekering was mij merk niet te verzekeren (brommobiel merk Linktour ,bij jullie wel al ging het niet helemaal van zelf maar het personeel kunnen wel ergens in vast bijten tot het gelukt is 10 met een griffel .
ROELOF Bastiaan
Dronten
Deze scooter verzekering scheelde 50% met andere maatschappij dus dat scheelt even 200+ perjaar ,en een maat had er zijne afgesloten ook daar
Jc van nispen
ROTTERDAM
verder geen bijzonderheden.
Bestelautoverzekering
H Rajai
Den Haag
Makkelijk geregeld Duidelijke en overzichtelijke website
Dennis
Krommenie
Kon gelijk mijn brommobiel verzekeren
Overig
19 June 2026
Ronald Hartman
Utrecht
Het is makkelijk en sneldoorlopend proces om verzekering aftesluiten
19 June 2026
Said
Utrecht
Zoon is gelukkig toch bij verleende geaccepteerd ook en nog goedkoper ook
4 June 2026
roland
Deventer
Snel en makkelijk auto verzekering voor nieuwe auto afgesloten. Vriendelijk geholpen en heel helder communicatie.
4 June 2026
Christo
Schagen
Alpina.nl is een online verzekeringsplatform waar je eenvoudig en snel de beste verzekering voor jouw situatie vindt én afsluit. Of het nu gaat om een auto-, bestelauto- of scooterverzekering: via Alpina vergelijk je in één overzicht meerdere verzekeraars op prijs, dekking en voorwaarden.
Voor zowel particulieren als ondernemers is Alpina.nl dé plek om verzekeringen te vergelijken en snel te regelen.
Lorentzlaan 4
3401 MX IJsselstein