snelle verzekering
Telefoon wordt snel opgenomen en men is netjes aan de telefoon.
Omdat Diks wel triks verzekert doorom vertel ik dat ook tegen ieder een.
Ik heb een zeer positieve ervaring met Diks Verzekeringen. Ik heb mijn oordeel aangegeven met een 10. Dit even los van de snelheid schade afwikkeling waar ik nog geen kennis van heb genomen.
Snel en duidelijk!
Vriendelijke medewerkers. Geven op al je vragen antwoord. Denken met je mee. Geven goed advies.
Leuke mederwerkers
snelheid van reageren.
Snel en precies wat ik wilde. Top
nu geen meer
klant vriendelijk. helder taalgebruik in woord en schrift, to the point. geen verborgen "teksten", gewoon recht door zee.
Mensen zoals ik ( onder invloed van alcohol gereden) mogen blij zijn dat iemand uberhoupt verzekering verstrekt. En nooit maar NOOIT dronken gaan rijden, mensen. Je krijg zo een ellende op je lijf, ongelofelijk. vriendelijke en nuchtere groeten Stefan
snelle en vlotte aanpak. prima
Zochten gelijk mijn premie uit.
Ik heb nog steeds geen verzekering moet 30 keer terug bellen voor verzekeren van een 2e hands scootertje ik vind dat te gek voor woorden
ik heb via e mail alles kunnen regelen en dat is erg fijn
Na de premie te hebben berekend voor de bestelauto (Home >> Bestelautoverzekering >> Bereken premie), kan er voor deze berekening een offerte worden aangevraagd. Door op offerte te klikken en de stappen te doorlopen, staat bij de laatste stap de knop "afsluiten" en met kleine lettertjes er onder "14 dagen bedenktijd". Dit hebben we dus niet gedaan, aangezien we een offerte wensen. Dus op een listige manier willen ze je een verzekering laten afsluiten, terwijl je slechts een offerte aanvraagt. OPLICHTINGSPRAKTIJKEN!!
Lorentzlaan 4
3401MX IJsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.