Het was een wat moeizaam process om de verzekering voor de scootmobiel van mijn vrouw rond te krijgen. Dit met name omdat niet duidelijk was welke verzekering hier nu exact voor nodig was. Uiteindelijk wel goed geholpen en als zodanig dus een positieve ervaring.
Zeer fijn bedrijf.
Wat er geregeld moet worden gebeurt op correcte manier
?
Nog nooit problemen gehad prima service.
Die heb ik niet
Bijna half jaar na een ongeval met me scooter en nog geen oplossing van Diks. Geen schade kosten vergoed, traag behandeling, slechte communicatie .
Goede polissen voor scherpe prijzen
Tot dus ver een prima verzekering, goede prijs en service en vriendelijkheid. Een schade heb ik nog niet gehad natuurlijk.
Alhoewel ik geen ervaring heb met schade-afwikkeling (en ik ook liever die ervaring niet wil meemaken ) neem ik aan, door de overige evaringen met Diks, deze smetteloos zal verlopen.
scootmobielverzekering goed en goedkoop af te sluiten bij diks verzekeringen.
Slechte ervaring ben nog steeds aan het wachten op een restitutie van de altijd netjes op tijd betaalde premie die vorige week al overgemaakt zou worden
Snel goedkoop en prima verzekerd
Het afsluiten van de verzekering gaat snel en je krijgt goed advies. Omdat ik nog nooit schade heb gehad heb ik geen contact meer nodig gehad.
Weinig of geen contact gehad, echter eenmalige schade-afhandeling ging geruisloos.
als je snel een goedkope verzekering zoekt, zodat je legaal de weg op mag, is dit de beste die er is.
Tervreden
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.