Vanaf febr 2017 overgestapt naar Diks. Eerste contacten prima. Verzekering loopt tot nu toe geen problemen/vragen/schade.
Ik kan niets verzinnen alleen dat de premie redelijk goedkoop is.
Kreeg van rdw een briefdat ikgeen verzekering zou hebben voor een oldtimer bromfiets maar dat is opgelost ik geloof Door mv Albert mag theo
Het is jammer dat ik niet maandelijks of kwartaal een factuur krijg van jullie want ik heb dat nodig voor mijn boekhouding
altijd een vriendelijk gesprek als belt en goede uitleg
Snelheid, voorlichting.
Alles snel geregeld
Kan eigenlijk nog geen mening geven, want ik ben voor het eerst klant bij jullie en nog geen maand lang. Maar makkelijk online gevonden, en duidelijke site.
Bij diks is er geen begrip voor een verandering in iemands leven. Ook Hoe iemand het uitlegt en ook nog bewijs heeft dat de voertuig niet op naam staat, wordt er vast gehouden aan die jaar. Dus van mij mogen ze de pot op. Positief was het eerst wel, maar nu niet meer
Scherpe prijzen en goede kwaliteit
Tot nu toe een goede ervaring gehad bij het afsluiten van een verzekering. Op verschillende tijden geholpen door verschillende medewerkers, prima uitleg en service.
Prettige, persoonlijk
duidelijke en klantvriendelijke informatie
Prima camper verzekering, Verder heb ik geen ervaring, met schade, (Gelukkig Niet van toepassing)
Heel snel een nieuwe verzekering
Krijgt snel antwoord op vragen
Ik ben sinds ongeveer 2 maanden in deze verzekering ik kan dus nog geen oordeel vellen.
Nvt
hele goede verzekering
Afspraken worden snel en keurig nagekomen.
Nog geen contact gehad
geen ervaring mee
Ik heb vrijwel geen ervaring met dit bedrijf, nog niet in aanmerking gekomen contact met ze te zoeken, dat vind ik al een goed teken. Kan dus het formulier niet invullen.
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.