prima snel online een verzekering afsluiten
Werd redelijk snel gebeld.
Geachte heer Kunst, Gezien uw opmerking hebben wij uw dossier gecontroleerd en hebben gezien dat er inderdaad sprake is geweest van een foutcode op onze website waarvoor u contact heeft opgenomen met één van onze klantenservice medewerkers. Gezien het feit dat de foutcode een IT code betreft heeft de betreffende medewerker de foutcode niet direct kunnen herleiden. Wel heeft de medewerker deze foutcode direct kenbaar gemaakt bij onze IT afdeling met het verzoek om dit met spoed op te lossen. Voor zover wij na kunnen gaan heeft de betreffende medewerker direct aangeboden de aanvraag voor u te willen verwerken, echter was u op dat moment niet in het bezit van de benodigde gegevens. Vervolgens is er in de middag nogmaals contact geweest, waarbij de foutcode inmiddels was opgelost en onze medewerker de aanvraag voor u heeft ingediend. Wij betreuren het feit dat u een door een foutcode de verzekering niet direct online heeft kunnen indienen. Wij zijn echter van mening dat onze medewerkers u direct van dienst zijn geweest door de aanvraag van de verzekering bij u uit handen te nemen en in de tussentijd de foutcode hebben laten verhelpen. Wij hopen hiermee een en ander te hebben verduidelijkt. Mocht u echter nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Met vriendelijke groet, Diks Verzekeringen B.V.
na 1 week ons voorraam stuk op de parkeerplaats. en zonder probleem een snelle afhandeling . en dat is fijn
vlot bereikbaar en snelle adequate antwoorden
Kon gemakkelijk online op Zaterdag een snorscooterverzekering afsluiten en binnen 48h een bevestiging ontvangen van goedkeuring (in het weekend ). Ook de groene kaart is snel verstuurd binnen 4 dgn.
Ik vond het lastig dat voor de reisannulering, een bericht van de specialist nodig was. Ik had aangegeven dat mijn man endeldarmkanker had gekregen met uitzaaiing lever. Ziekenhuis zelf zei dat dit niet gevraagd mocht worden en dat bij vragen het verz.maatschappij zelf contact met hun moest opnemen. Later is door een hartaanval de rest van de familie teruggekomen van hun vakantieadres (annulering bij een andere verzekeringmij). Dit ging zonder problemen en zij werden aan alle kanten geholpen om snel terug te keren.
Ik zou aanraden aan alle
Geen
Zeer goed.
ben nog niet zo lang bij Diks verzekerd maar wel tevreden.
Eigenlijk ben ik EnquêteZat. Maar omdat jullie het zijn heb ik het maar gedaan. Groet. Henk.
snelle en duidelijke antwoorden als je een vraag hebt.
Ik heb gelukkig nooit gebruik hoeven maken van jullie diensten
Al jaren Goed tevreden over
bovenstaande zegt genoeg.
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.