alles perfekt
Wijzigingen is een drama.
Geachte heer Beumer, Naar aanleiding van uw feedback hebben wij uw dossier bekeken en komen tot de conclusie dat de afhandeling van uw wijziging niet de schoonheidsprijs verdiend. Aangezien de objectwijziging betrekking had op een wijziging naar een personenauto, was de wijziging niet te verwerken op uw bestelautoverzekering. Hierop is besloten een nieuwe verzekering af te sluiten voor het nieuwe voertuig en uw bestaande verzekering te stoppen. Bij het stopzetten van uw bestaande verzekering zijn automatische verzoeken naar u verzonden om informatie aan te leveren terwijl u deze al had aangeleverd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en voor zover wij na kunnen gaan is alles inmiddels hersteld en nu juist afgewikkeld. Gelijktijdig zijn onze interne processen opnieuw bekeken en waar nodig aangepast om dit in de toekomst te voorkomen. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Diks Verzekeringen B.V.
alles vlot behandeld volgens afspraak.
geweldig
Duidelijke informatie. Er is netjes en adequaat gereageerd op de af te sluiten verzekering.
Prijs oké! Website oké!
Ik ben tevreden met jullie en ook met jullie medewerkers.
Perfecte communicatie
aanvraag ingediend voor een auto verzekering heel erg snel afgehandeld
Ik ben net verzekerd maar ervaring is nu al super positief zeker heel vriendelijk beleeft en je wordt Goed en snel geholpen Heel erg bedank. M.v.g Monique van der Lee
Snelle vlotte manier scooter verzekerd
Online camper verzekering aangevraagd en goed bevonden. Staat duidelijk in de mail u heeft een voorlopige dekking en mag er mee rijden (!). 2 dagen later telefoontje van een zeer kort af dame die meedeelt gaat niet door ivm gewicht. Stond wel met camper en gezin in Duitsland. Hier zit nog een staartje aan.
Geachte heer Van Meurs, Wij danken u voor uw feedback, ondanks dat deze niet positief is voor ons. Wij betreuren ten zeerste hoe de acceptatie van uw aanvraag is verlopen en zeker ook de gevolgen voor u na de afwijzing door de verzekeraar. Op basis van uw gegevens hebben wij de premies opgevraagd bij diverse verzekeraars, waarbij de verzekeraar een premie heeft getoond, welke aan u is aangeboden. Op de aanvraag is ook voorlopige dekking gegeven voorafgaand aan de definitieve acceptatie door de verzekeraar. Op 18-08-2017 heeft de verzekeraar de aanvraag definitief beoordeeld en hebben wij helaas een afwijzing ontvangen. Wij hebben u hierop direct geïnformeerd. Gezien het gewicht van uw voertuig konden wij u helaas geen alternatief bieden en u niets anders dan meedelen dat uw voertuig op dat moment niet meer verzekerd was aangezien de verzekeraar de dekking direct had ingetrokken. Wij beseffen ons dat dit de gevolgen voor u niet verminderd maar hopen u hiermee te hebben kunnen uitleggen hoe de beoordeling van uw aanvraag is verlopen. Indien wij een alternatief of oplossing hadden kunnen bieden was dit zeker gebeurd. Met vriendelijke groet, Diks Verzekeringen B.V.
te snel om goed te oordelen
Lekker snel met het accepteren en afsluiten van een brommerverzekering!
Is mij nog niet bekend... in de toekomst is een vragenlijst invullen beter denk .
Professionals in de omgang goed verzorgd
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.