als alles eenmaal rond is gaat het wel snel polissen worden netjes afgehandeld
Prettig contact, geen onnodige reclame over andere verzekeringen.
makkelijk berijkbaar telefonisch
Het ging allemaal erg goed toen ik een verzekering aan vroeg. Meteen reactie, snel afgehandeld en mijn telefonische vraag werd vriendelijk beantwoord
Ben goed tevreden over bovenstaande punten. Vertrouwd en vakkundig adres.
Ben sinds enkele maanden bij jullie verzekerd en ben zeer tevreden met de vriendelijkheid en de informatie ,belde eigelijk voor informatie heb maar gelijk een verzekering af gesloten.
Onze fiets verzekeringen werden netjes en correct afgehandeld
Het kan nog beter
tot heden ben ik zeer tevreden in getallen uitgedrukt een 8,
Bij overdag telefonisch contact wordt je correct en direkt geholpen en ook afhandeling na diefstal scooter van mijn zoon was prima geregeld.
Niet mogelijk om in het weekend een autoverzekering af te sluiten.
Snel, voordelig,
ben heel prettig geholpen.U medewerker heeft mij twee maal terug gebeld en was hier heel stipt in.Kortom goede service. Met vriendelijke groet, levien Willemsen
Op correcte wijze werd in overleg een passende verzekering gezocht met een voordelige premie
ben goed behandeld tot nu toe hoop dat dat zo blijft mijn ervaring heeft me geleerd als je wat afsluit zijn ze altijd vriendelijk tot nu toe heb ik nog geen negatieve ervaring
zeer goed ook met vriendelijkheid en afwerkingen
is goed in alle opzichten to nu toe
Vlotte regeling bij afsluiten
Omdat ik wegens omstandigheden een speciale verzekering nodig had ben ik hier uitgekomen. De afwikkeling was keurig netjes en afspraken over terugbellen ed werden volledig nagekomen.
ik heb al jaren al mn oldtimers bij diks verzekerd. kan toch nergens goedkoper. ik ben dik(s) tevreden
Lorentzlaan 4
3401MX IJsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.