Na (later ingetrokken) royement autopolis elders op adequate wijze verzekring elders ondergebraht. Vlotte afwerking. Contact met Diks op aanbeveling van andere klant van Diks.
Snel, helder, simpel en goedkoop
Snelle reacties, professionele medewerkers en gunstige condities en prijzen.
Snel on-line verzekerd tegen een redelijke premie. Prima schade-afhandeling.
goed,goedkoop,snelle reactie terug
afhandelingen aanvraag verzekeringen was snel en accuraat!
had nog geen polis voor mijn nieuwe verzekering ontvangen even gebeld en volgende dag een polis met groene kaart
mijn ervaring is nog zeer gering, daar ik pas kort geleden een fietsverzekering afgesloten heb.
goed behandeld niks mis mee
Afsluiten 2e auto verzekering prima verlopen en snel en adequaat afgehandeld, prima.
de verzekiring is goedkoop
uitmuntend heb ik ervaren afspraken te mailen, maar ook telefonisch nog eens te bevestigen. Rustige manier van gesprek voeren, met de oren open.
Op hele duidelijke en heldere en eenvoudige manier een polis afsluiten.
ben tot nu toe zonder problemen zeer proffesioneel geholpen zowel met schade afwikkeling als advies.
is gewoon super goed
snelle hulp en goede uitleg van de keuzes
heel snel de verzekering kunnen afsluiten en snel antwoord op mijn vragen heb ik als heel positief ervaren
altijd makkelijk te regelen
was via internet snel geregeld en goed en aardig contact gehad. Over schade afwikkeling kan ik gelukkig nog niets zeggen.
dit is onze 1x dat wij met jullie kennismaakte via onze fiets- verkoper. dus veel weten we er ook nog niet van maar hopen dat het goed zit.
Lorentzlaan 4
3401MX IJsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.