Veel verdriet omdat onze lieve Gianni terug naar Suriname moest.

In augustus kreeg Gianni van IND een brief dat hij binnen twee weken het land moest verlaten, omdat hij niet meer voldeed aan de eisen van zijn verblijfsvergunning. Maar het was allemaal buiten zijn schuld om. Hij moest noodgedwongen op een ander adres wonen vanwege zijn lastige stiefvader toendertijd. Ik mailde hals over kop naar advocaat van den Hooge om ons te helpen. Het eerste wat hij verzocht was rustig te zijn en vertrouwen in hem te hebben. Dat bouwde ik zeker op en gelukkig maar. Vandaag aan de dag hoef Gianni niet meer naar Suriname terug. Hij heeft namelijk door deze super toffe advocaat zijn verblijfsvergunning terug. Ik heb geen geld om deze advocaat (onze Pierre) te betalen, maar ik hoop dat hij nog lang met de wil van de allerhoogste zijn werk precies zo door mag blijven doen. Hij leek mij in het begin zo streng, maar zit best vol humor hahahaaa........De hele familie Ceder bedankt u hierbij. De kleine Amalia in het bijzonder die haar broer echt heel erg zou missen. Grantangi ( Bedankt)

• Communicatie
  • Advies