Het adviseren en werken aan mijn zaak door VDHR Advocaten was een goede en betrouwbare ervaring.
This firm offered me with a very satisfactory service. Some great qualities of their service I admired most was the prompt repose to my questions and concerns, as well as explaining things to my understanding. In fact there was excellent communication skills.
mijn ervaring is met de heer ruijters advocaten en hele rustige en goed uit legende man met een luisterende oor die echt voor zijn cliente op komt en zijn moeite doet het is en mens met en hart voor zijn werk en voor zijn mensen ik wil u bedanken voor alles wat u voor mijn gedaan heeft dank je wel met vriendelijke groet miranda van kaam
Laura kon voor mij het een en ander aan de rechter uitleggen in een taal die ik wel versta maar niet spreek.ze heeft me goed op de hoogte gehouden en het was allemaal erg duidelijk
Wij hebben een zeer prettige samenwerking gehad en kregen ook meteen antwoord als we bellen of iets vroegen.Zijn uiteraard dan ook zeer tevreden en hoop dat andere mensen dit ook dijn.
Advocaat lijkt mij uitstekend ingevoerd, dringt snel tot de kern door en houdt niet van fratsen. Correct in de omgang en geen woord teveel. Realistisch en direct. Mijn type!
Het contact verliep soepel en snel via email en telefoon. Zaak was al opgelost zonder fysieke bijeenkomst. Wat ik persoonlijk heel fijn vond was de snelle en heldere communicatie en bereikbaarheid.
De heer Van Den Hoogen is een zeer ervaren advocaat die goed kan uitleggen hoe het allemaal juridisch in elkaar steekt.
Door veel tegen schijn heen toch telkens tot een goede rechtszaak met positieve uitslag voor mn dochter komt. Mijn dank is oneinding groot.
Niet het type suffe advocaat zoals velen. Fijne enthousiaste jonge vrouw die mee denkt en mee leeft met de zaak. Probeerde me te helpen waar ze kon. Ook bereikbaar voor vragen en/ of advies.
Ben goed geholpen had gehoopt dat ik vrijgesproken zou worden door het O.M. maar dat was helaas niet het geval.
Ik heb constant ervaren dat ik werd gesteund in mijn zaak (die nog niet volledig is afgerond). Heb goed en snel contact gehad als ik daarom vroeg. Details zijn belangrijk en daar wees ze me ook op om helder na te denken over het geheel. Ik heb dit als heel prettig ervaren!
Een fijne advocaat die zeker weet wat ze doet en ook nog begrip heeft voor de persoon achter de strafzaak
I would like to sincerely thank you lawyer Ruijters for your high knowledge of your job and professionalism. Thank you very much for your support provided by you solving my divorce issue. I wish you professional success in your career! Sincerely, G.Djalilova
Een zeer goede samenwerking en expertise.
My case was handled in a very quick and efficient manner. Clear communication and fast feedback loops.
Ik ben reeds meerdere keren fantastisch geholpen. Wat ik vooral waardeer is de manier waarop het probleem wordt aangepakt. Deskundig én vooral ook eerlijk naar de klant toe. Dit geeft een vertrouwd gevoel wat je ervaart als in goede handen zijnde. Goede diagnose én uitstekende behandeling van de te volgen procedure. Niets dan lof!!
Vanaf het begin van het proces had ik een goed gevoel. Bij binnenkomst werd ik goed ontvangen. Ik was bezorgd . De advocaat zei mw J kijk niet zo bezorgd. Je hebt pas een probleem als ik dat zeg. Na ons gesprek zei hij:"ga naar huis en doe iets leuks met jouw kinderen" .
In augustus kreeg Gianni van IND een brief dat hij binnen twee weken het land moest verlaten, omdat hij niet meer voldeed aan de eisen van zijn verblijfsvergunning. Maar het was allemaal buiten zijn schuld om. Hij moest noodgedwongen op een ander adres wonen vanwege zijn lastige stiefvader toendertijd. Ik mailde hals over kop naar advocaat van den Hooge om ons te helpen. Het eerste wat hij verzocht was rustig te zijn en vertrouwen in hem te hebben. Dat bouwde ik zeker op en gelukkig maar. Vandaag aan de dag hoef Gianni niet meer naar Suriname terug. Hij heeft namelijk door deze super toffe advocaat zijn verblijfsvergunning terug. Ik heb geen geld om deze advocaat (onze Pierre) te betalen, maar ik hoop dat hij nog lang met de wil van de allerhoogste zijn werk precies zo door mag blijven doen. Hij leek mij in het begin zo streng, maar zit best vol humor hahahaaa........De hele familie Ceder bedankt u hierbij. De kleine Amalia in het bijzonder die haar broer echt heel erg zou missen. Grantangi ( Bedankt)
Paradijslaan 42 A
5611 KP Eindhoven