Het ziet er keurig verzorgt uit. Het is leuk om te lezen hoe de klanten je waarderen.
Gemakkelijk, snel en overzichtelijk!
Goede service vanuit bedrijf, eenvoudig in gebruik.
Nog te weinig ervaring, maar voelt goed voor de toekomst.
Een duidelijk en kort verhaal. Dit geeft ons goed inzicht hoe men onze dienstverlening ervaart en zo kunnen wij ons blijven verbeteren
geen
Prettige mensen om mee te werken en een handige klanttevredenheidstool.
Top!
Direct resultaat, makkelijk in gebruik, goed over te brengen op de medewerkers zeker bij een negatieve ervaring kun je meteen de koe bij de horens pakken.
alles is prima geregeld, duidelijke tool voor de consument, erg gebruiksvriendelijk en tevens een goede barometer voor je dienstverlening.
Afspraken worden netjes nagekomen.
Een mooie tool die de website goed aanvult
Eventuele problemen / vragen worden direct behandeld dan wel opgelost.
Het systeem is eenvoudig in gebruik en erg waardevol. Sinds de nieuwe update zijn er vele extra functies bijgekomen die het systeem mooier en gebruiksvriendelijk heeft gemaakt. De communicatie is top, snel en duidelijk. Ga zo door!
Het gemak waarmee we terugkoppeling van de klant krijgen.
Via zakenrelatie in contact gekomen met Klantenvertellen. Goede gesprekspartner met prima oplossingen voor klantmeningen en enquetes. Snelle en acurate service !
Het werkt makkelijk, snel, is overzichtelijk. Voor de rest: ga zo door.
Een uitstekende begeleiding en implementatie van het programa, alsmede uitleg van het product.
Snelle service en dienstverlening. Een mooi toevoeging aan mijn bestaande marketingactiviteiten.
Goede marketing tool met eenvoudige toegankelijke laagdrempelige gebruikersinterface.
Snelle en eenvoudige tool om mee te werken.
Erg flexibele en straight forward aanpak. Het pakket heeft geen onnodige toeters en bellen waardoor je snel aan de slag kan gaan.
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709