Versturen en uitslagen bekijken van klantenvertellen enquetes.
Een prachtige tool op onze website in een tijd waarin ervaringen van andere consumenten als maatgevend beschouwd worden. Als klanten twijfels uiten over ons bedrijf, verwijzen we ze regelmatig door naar de widget op onze site.
Werkt duidelijk en snel
Goede en snelle service bij vragen en opmerkingen
Zeer open systeem, waarbij klanten hun eerlijke mening kunnen geven.
Wij hebben prima ervaringen met klantenvertellen.nl
zeer directe feedback, met een minimale tijdsinves******.
Het werkt gemakkelijk en snel.
duidelijk en overzichtelijk, kunnen veel leer trekken uit de commentaren
top
Klanten kunne hun verhaal vertellen, dit werkt weer positief naar nieuwe klanten.
Eenvoudig in gebruik, duidelijk inzicht hoe klanten over het bedrijf beoordelen op service, klantgerichtheid, levertijd etc.
Ik kan op deze manier echt laten zien (aan toekomstige klanten) wat mijn huidige klanten van mijn winkel vinden. Ik ben zeer tevreden
Op een duidelijke en vooral korte manier (klanten willen liever niet iets invullen) klanten een mening laten geven die voor zowel de ondernemer als de klant zeer waardevol is. Ook de vermelding op de site werkt erg makkelijk.
We zijn pas begonnen en hopen nog op veel reacties!
Snelle opstart, snelle aanpassingen en goed bereikbaar. Ik gun een goede beoordeling maar een aantal punten zullen zich in de praktijk nog moeten bewijzen. Ik start dus hoog met de ervaringen tot nu toe.
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709