Prima alternatief voor zelf (laten) maken van online tool. Website is snel en gemakkelijk te begrijpen en versturen van beoordelingen kost weinig tijd. Conversie (zonder reminder) is met > 35% hoog! De medewerkers van Klantenvertellen zijn altijd bereikbaar en denken goed mee om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Werkt goed
De enquete is snel en gemakkelijk in te vullen door de klanten.
Mooi en goed om te horen dat veel klanten erg tevreden zijn, van de negatieve opmerkingen kunnen we alleen maar leren.
Correcte afhandeling e-mails.
Inzicht in beleving van de klant en tegelijkertijd marketing/reclame
Heeft bij bezoekende klanten een positieve uitwerking .
Leuk om de reacties van de klanten te lez en en leerzaam om met bepaalde opmerkingen acties te ondernemen.
gewoon goed geregeld krijgen goed inzicht in onze werkwijze
Aardige vertegenwoordiger (jasper), duidelijke uitleg en een eerlijk en open gesprek gehad.
Goed product.
Prima aanvulling op onze bestaande dienstverlening. De website is functioneel en zonder al te veel onnodige poespas. En dat is precies waarom wij in zee zijn gegaan met Klantenvertellen.nl
Gemakkelijk in onderhoud
Actieve monitor op de eigen website m.b.t. de klanttevredenheid. Website is zeer klantvriendelijk is te bedienen.
Compacte methode
heb wel het idee dat het werkt
Ik heb op dit moment geen negatieve ervaringen te melden, maar kan ook nog geen toegevoegde waarde melden aan het gebruik van Klantenvertellen.nl
Klanten vertellen werkt om je zaak objectief te laten beoordelen. De link vanaf je eigen site naar de beoordelingen werkt prima. Ik ben er van overtuigd dat potentiële klanten veel waarde hechten aan de beoordelingen van andere klanten.
Prima systeem: duidelijk, overzihctelijk en makkelijk in gebruik.
weinig respons van mijn klanten
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709