Klanten worden op een vriendelijke maar niet dringende wijze benadert om hun bevindingen een cijfer te geven.
Klantenvertellen is een handige tool om snel en concreet informatie van klanten te krijgen.
Ik vind het prettig dat bij het opstellen van de enquête je een eigen inbrengt kunt geven. Maatwerk is hierbij altijd belangrijk. Daarnaast is het systeem om enquêtes te versturen erg gebruiksvriendelijk.
Een mooie en eenvoudige tool om onze toegevoegde waarde te toetsen en onder de aandacht te brengen bij onze klanten.
Goed instrument om tevredenheid te meten, en om snel inzicht te krijgen in sterke maar ook zwakke punten in je organisatie
Werkt prima en snel
tot nu toe goed. Vergeet wel een klanten uit te nodigen
Geeft een prettig overzicht hoe klanten denken
Klanten vertellen hebben wij ervaren als een zeer klant vriendelijk bedrijf. Snelle service en een goed contact.
klanten zijn positief
Klanten vertellen werkt naar tevredenheid, We werken nog niet zo lang met het tevredeneheids onderzoek
werkt goed het systeem
Heel veel leuke en goede reacties op onze site.
konsumenten raadplegen zeer regelmatig revieuws tijdens orientatie ( vooral vakantiebestemmingen!!)
Prima systeem, ook de medewerkers werken snel en doeltreffend.
goede uitleg en begeleiding alsmede follow up.
Eerste contact met Jan Heijs was erg goed en hij is erg betrokken. Mede door hem was het makkelijk te implementeren.
Duidelijk en overzichtelijk. Zeer gebruiksvriendelijk. Ook de link die je op je eigen site kan plaatsen en erg handig.
De begeleiding is goed, je wordt goed geholpen en er wordt initiatief genomen wanneer je zelf niet actief bent.
Wij ontvangen door gebruik te maken van klantenvertellen feed-back over onze eindgebruikers.
meestal zijn de reacties alleen maar positief voor het geleverde.
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709