Makkelijk toepasbaar, goede respons van klanten
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn ons er bewust van dat er dubbele beoordelingen voorkwamen, dit probleem zou nu echter opgelost moeten zijn.
Ziet er mooi en professioneel uit. Goede service en informatie. Denken goed mee.
prima, kort en krachtige enquete, geeft meer inzicht in ervaringen klanten
Snel en accuraat toppie
Snel en goed inzicht in datgene dat mijn klanten motiveert. Hierdoor kan er snel worden bijgestuurd.
Duidelijke uitleg en snelle actie/-reactie
meedenkend en ondersteunend om de reviews zo goed mogelijk in te zetten
Klantenvertellen heeft een duidelijk inlogscherm. Als je verder gaat is het ook duidelijk en overzichtelijk.
Positieve ervaring met de mensen van klantenvertellen die je over het product inlichten. Positieve ervaringen over hert gebruiksgemak. Positief dat klanten het leuk vinden om mee te werken.
Goede en snelle levering, makkelijk site om zelf bestanden te uploaden
Snelle manier van werken; afspraken worden doorgaans goed na gekomen. Duidelijke telefonische uitleg. Vriendelijke medewerkers.
Wij gebruiken klanten vertellen als motivator naar onze website-bezoekers, maar ook onze buitendienstmedewerkers kunnen we zo goed in beeld houden en ook motiveren.
Door dezelfde opzet in onze branche en als die in bijvoorbeeld de autobranche, kunnen wij ons vergelijken met een andere branche welke voorop loopt met klanttevredenheids werkzaamheden.
Zeer behulpzaam en correct. Zojuist van start gegaan met deze dienst.
praktisch, makkelijk in gebruik, goede feedback van clienten
Een makkelijk systeem. Het kost geen moeite om klanten uit te nodigen om de enquête in te vullen. Het is ook erg handig dat je de widget op de site helemaal zelf kunt ontwerpen zodat deze in je website past
Na telefonisch contact is het aantal uitnodigingen opgehoogd.
D.m.v. korte vragen snel een beoordeling kunnen geven
Ik heb zelf veel aan de reacties en eventuele verbeterpunten.
Directe open lijnen. Gelijk antwoordt op vraag.
mooi om hier mee bezig te zijn
Zijn pas zelf gestart met Klanten vertellen. gewoon een aanrader voor ieder bedrijf.
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709