Adequaat klantencontact, pro-actieve benadering
Makkelijk contact, snelle reactie en erg behulpzaam.
Klantenvertellen weet van aanpakken. Zeer efficiënte afhandeling van ons dossier.
Afgelopen vrijdag contact opgenomen en gelijk afspraak gemaakt voor vandaag, vriendelijke jongen, goede uitleg en eenvoudig te bedienen site. tot nu toe erg tevreden.
Martijn is een top accountmanager die de vraag en aanbod van de klant bij elkaar brengt. Dankjewel!
Website kan wat dynamischer / hipper / aantrekkelijker misschien. Ook de beoordelingen pagina zou mooi zijn als deze in de eigen huisstijl van Medicura zou kunnen of wat dynamischer. Volgens onze marketing medewerker ziet er wat 'houtje-touwtje' uit. :) Ook een link vanuit beoordelingen naar de homepage van Medicura zou fijn zijn.
Beste Sanne, Heel erg bedankt voor het geven van deze mooie beoordeling. De stijl van de beoordelingspagina kunnen jullie zelf wijzigen, daarnaast is er een link aanwezig op de beoordelings- en enquêtepagina. Hierover zullen wij nog contact met jullie opnemen. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Prima uitleg toen ik belde en me oriënteerde. Prima ondersteuning bij installatie. Goede voorbereiding door medewerker van jullie, waardoor het niet veel tijd kostte om te implementeren.
Alles werkt gemakkelijk en simpel. Zo hoort het anno 2014!
via Euretco gekregen, goed advies en uitleg. klant reageert positief op de aanvragen! weet niet of het goed gelezen wordt door nieuwe klanten. dit moet ik wel ergens kunnen uitvinden??
Het is leuk om reacties van klanten te zien. En indien er een negatieve melding is waarvan je zelf eigenlijk niets weet of niet had verwacht kun je direct reageren. Maar ook nieuwe klanten kijken op je website en zien de beoordelingen. Geeft vertrouwen!
Een zeer prettige samenwerking met een club mensen die weten hoe het werkt!
Zeer tevreden! Fijne samenwerking en snelle reactie op vragen.
Goede service, duidelijk, cijfers spreken voor zich.
Als fotograaf heb ik mijn diensten aan Klantenvertellen.nl / Kiyoh mogen aanbieden. Onze samenwerking was succesvol. De medewerkers ervaar ik als een zeer positief, gedreven en ook professioneel team dat met veel enthousiasme hun innovatieve review-concept in de markt weet te zetten. Ik wens hen daarbij nog veel succes toe.
Alles is duidelijk! Heel klantvriendelijk en pro-actief!
Prima bedrijf
Fijne partij die alle tijd neemt om het product af te stemmen op specifieke wensen. Wij hadden een veelzijdige case waarin op alle punten is meegedacht en op alle wensen is ingespeeld. Op alle lastige vragen duidelijke antwoorden gekregen met een mooi eindresultaat.
makkelijk bedienbaar en zeer goede nazorg !
snelle reacties en goede begeleiding.
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709