We worden altijd prima geholpen.
erg gebruiksvriendelijk ,voor ons, maar ook voor onze klanten
Beste Carla, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te horen dat je erg positief bent over onze dienstverlening! Groeten, Xavier
Alles is nog vrij nieuw maar tot nu toe zijn we zeer enthousiast! We worden goed geholpen en het advies is van een hoog niveau. Bij vragen kunnen we altijd terecht en we zijn uiteraard nieuwsgierig hoe dit op onze websites www.avtours.nl en www.av-tours.com straks zal gaan.
Een goede uitleg en een betrouwbare partner in business.
Door het gebruik van klantenvertellen.nl is ons team gegroeid in kwaliteit. Onze medewerkers vinden het leuk en belangrijk om goed voor de klant te zorgen. Klantenvertellen.nl zorgt ervoor dat we hier goed bewust van zijn en elke week bespreken we hoe we onze kwaliteit nog kunnen verbeteren.
Beste Martijn, Bedankt voor het schrijven van de beoordeling! Goed om te horen dat jullie Klantenvertellen inzetten om jullie organisatie te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Niels
Professionele organisatie met kennis van de markt. Snel en adequaat van handelen. zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Ik ben nu 2 weken aan het werk met klanten vertellen. Het bevalt erg goed, ook mijn klanten vinden het leuk dat ze op deze manier hun ervaring en waardering kunnen delen en uiten.
Diverse gesprekken gevoerd, welke telkens een goed advies opleverde. Zeker een aanrader voor andere bedrijven. Veel succes gewenst met de voortgang van "Klanten Vertellen" Evert
Beste Evert, Hartstikke bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat de gesprekken als prettig worden ervaren. Met vriendelijke groet, Leon
prettige, ontspannen medewerkers; typisch Brabants service staat hoog in het vaandel; snel, efficient en geduldig het enige minpuntje is - naar mijn mening- dat het logo van Klanten Vertellen vrij prominent is. Wat mij betreft kan het wat subtieler.
Beste Josien, Goed elkaar gesproken te hebben en bedankt voor je beoordeling. Wat betreft de publicatie mogelijkheden kunnen jullie gebruik maken van 9 standaard widgets of middels een XML-feed de data publiceren. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de XML-feed kunnen de resultaten in jullie eigen huisstijl gepubliceerd worden. Per e-mail zal ik een aantal voorbeelden sturen. Met vriendelijke groet, Sjors
Klantenvertellen.nl heeft zeker een toegevoegde waarde. Wat naar mijn mening verbeterd kan worden, is de koppeling met social media. Ik vond het zelf namelijk lastig om de app te installeren in Facebook.
Dag Wouter, Bedankt voor je positieve review. Dit geeft mij een goed gevoel. Uiteraard blijven wij ondersteuning bieden. Vervelend om te horen dat je moeite had met de Facebook koppeling. Wij hadden hierin kunnen assisteren. Succes met het verzamelen van reviews! Groet, Jouk
Geeft een goed inzicht waar klanten over tevreden zijn maar zeker zo belangrijk wat mogelijke verbeterpunten zijn.
Als het gaat om beoordeling en het geven van reviews is klantenvertellen.nl een specialist en ook zij doen uiteraard mee aan dergelijke reviews. "Practice what you preach" . Fijn geholpen.
Beste Albertino, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te horen dat je erg positief bent over het systeem en onze dienstverlening! Groeten, Sjors
wij gebruiken nu een aantal jaren klanten vertellen. Het houd ons scherp betreft onze klanten zodat we een goede beoordeling mogen ontvangen.
Prettige samenwerking, voegt zeker waarde toe aan onze online marketing activiteit + klanttevredenheid.
Wij starten nu, nog geen ervaring
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709