Zeer positief over het concept klanten vertellen. Klanten kunnen nu eens echt zeggen wat ze van ons als bedrijf vinden. Als bedrijf zijn we nu bezig om dit ook op onze offertes en facturen in te zetten op aangeven van Leon. Nogmaals zeer positief over dit concept en het contact met Leon !
Beste Thijs, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Het is fijn om te lezen dat je het concept en ons contact als positief ervaart. Met vriendelijke groet, Leon
Vriendelijk en vakbekwaam telefonisch geholpen! Sjors was erg geduldig. Top service!
het is een mooie gelegenheid om de klant werkelijk de kans te geven om te zeggen wat ze van jou onderneming vinden
Prettig gesprek gehad met Sjors over het gebruik van en een succesvolle implementatie van Klantenvertellen. Ruim de tijd genomen om het systeem uit te leggen en mee te denken over slimme implementatie mogelijkheden.
Fijn gesprek met Sjors gehad. klantenvertellen.nl zorgt voor een prettige samenwerking
Beste Jeannette, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Leon
We zijn inmiddels ruim een jaar klant bij klantenvertellen.nl en zijn erg te spreken over het medium, zijn service en communicatie. Het geeft een goede gelegenheid om nieuwe klanten een inzicht te geven in de ervaring van bestaande klanten. Ook bij vragen omtrent communicatie en strategie, ook bij bestaande beoordelingen. kan je bij klantenvertellen terecht. Ze bellen altijd terug, sturen een email of staan binnen luttele seconden telefonisch te woord!
Beste Vincent, Bedankt voor het plaatsen van de review! Goed om te horen dat je erg tevreden bent over de dienstverlening van Klantenvertellen en het persoonlijke advies. Groeten, Sjors
Goed reviewsysteem dat eigenlijk onmisbaar is voor de zakelijke wereld. Ik kan het zeker aanbevelen.
Jouk reageert snel, is flexibel en legt duidelijk uit. Maakt het ook niet spannender of ingewikkelder dan het is. Het programma werkt prettig.
We worden altijd prima geholpen.
erg gebruiksvriendelijk ,voor ons, maar ook voor onze klanten
Beste Carla, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te horen dat je erg positief bent over onze dienstverlening! Groeten, Xavier
Alles is nog vrij nieuw maar tot nu toe zijn we zeer enthousiast! We worden goed geholpen en het advies is van een hoog niveau. Bij vragen kunnen we altijd terecht en we zijn uiteraard nieuwsgierig hoe dit op onze websites www.avtours.nl en www.av-tours.com straks zal gaan.
Een goede uitleg en een betrouwbare partner in business.
Door het gebruik van klantenvertellen.nl is ons team gegroeid in kwaliteit. Onze medewerkers vinden het leuk en belangrijk om goed voor de klant te zorgen. Klantenvertellen.nl zorgt ervoor dat we hier goed bewust van zijn en elke week bespreken we hoe we onze kwaliteit nog kunnen verbeteren.
Beste Martijn, Bedankt voor het schrijven van de beoordeling! Goed om te horen dat jullie Klantenvertellen inzetten om jullie organisatie te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Niels
Professionele organisatie met kennis van de markt. Snel en adequaat van handelen. zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Ik ben nu 2 weken aan het werk met klanten vertellen. Het bevalt erg goed, ook mijn klanten vinden het leuk dat ze op deze manier hun ervaring en waardering kunnen delen en uiten.
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709