VSZ is erg blij met de pragmatische aanpak van KlantenVertellen. Er wordt snel geschakeld, het systeem is gebruiksvriendelijk en de medewerker geeft in een korte tijd een duidelijke instructie. De eerste indruk is positief!
Beste heer Verbeek, dankjewel voor je positieve reactie. Groeten, Team Klantenvertellen
Prettig gesprek met duidelijke uitleg
Goed opgestart. Eenvoudig systeem. Waarde en betrouwbaarheid moet ik nog ondervinden.
Tot nu toe erg goed
We hebben met ons bedrijf nog een halfjaar om kosteloos proef te draaien met Klantenvertellen. We zullen ervaren of dit een toegevoegde waarde voor ons is. Zo ja, dan zullen we de samenwerking voortzetten. We zijn benieuwd!
We zijn net gestart met 'klantenvertellen'. Ervaingen zullen we even af moeten wachten, maar we verwachten er wel positieve resultaten uit.
Gisteren voor het eerst met Sjors gesproken. We hebben besproken hoe alles in zijn werking gaat. Tot nu toe erg tevreden. Sjors legt alles goed en duidelijk uit. :-) Keep up the good work!
Wij zijn erg tevreden over PatiëntenVertellen! Goede service en klantvriendelijkheid. Wij werden goed en duidelijk geholpen met het op starten van de enquête. Bedankt PatiëntenVertellen!
Goede communicatie. ze houden vinger aan de pols als er nog onduidelijkheden zijn. zeer betrouwbaar. Verbeterpunt: Bij toezegging voor het gebruik van klantenvertellen wordt er gelijk een factuur gestuurd. terwijl we eerst nog een telefonisch gesprek hadden over het gebruik van klantenvertellen. mijn advies: eerst telefonisch gesprek over gebruik klantenvertellen, pas daarna de factuur.
ondanks nederlands niet mijn moedertaal is heb ik de medewerker goed begrepen. Hij is op al mijn vragen ingegaan. leuk gesprek. Jammer dat vragenlijst niet door ons zelf kan aangepast worden.
Vandaag een prettig gesprek gehad met Sjors waarin hij mij stap voor stap wegwijs heeft gemaakt in het beoordelingssysteem zodat mijn klanten nu nog beter hun ervaringen over mijn dienstverlening kunnen vertellen
Voor een client zet ik Klantenvertellen.nl in om het imago te meten. Tot dusver is de service van Klantenvertellen.nl erg goed geweest. Adviseur Judith Dollevoet is erg klantvriendelijk en kundig. Tot zover dus een dikke 9 Klantenvertellen.nl!
Zeer deskundig en top advies!
We zijn net begonnen bij Klanten Vertellen. De eerste ervaring is dat er erg prettig en snel worden geholpen. Ik ben benieuwd hoe onze eigen klanten reageren op het geven van feedback.
Duidelijk en vlot geholpen door Jouk. Makkelijk te gebruiken product om goed je eigen organisatie te vergelijken met de rest van je markt.
Als bedrijf zijn wij nu bezig met opstarten van klantenvertellen.nl De communicatie is goed en wij worden goed geholpen om de implementatie tot een succes te maken. Ga zo door!
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709