Vlotte informatie voorziening duidelijke uitleg hoe alles werkt.
fijn contact gehad met astrid. Goede uitleg.
Op basis van mijn ervaring (15 minuten) kan ik slechts een gedeelte beoordelen. Ik verwacht echter positief te blijven over de samenwerking.
Goede informatie, heel snel geregeld allemaal. Zeer inzichtelijk opgebouwd en makkelijk te implementeren. Had al in één dag vier reviews! van de 12. Top
Prima eerste ervaring / gesprek met Astrid gehad.
Prima. Leuke en simpele manier om erachter te komen hoe mensen onze praktijken en diensten echt ervaren.
Een reactie van een recensie kwam niet op onze eigen website terecht en dat heeft Sjors keurig verholpen
Prima service en snelle reactie van Medewerkers. Top, raad het zeker aan!
Zeer prettig en open contact.
Top !!!! Fijne communicatie en denken goed mee.
Prima advies, snelle reactie en goede installatie van de panelen
Dominique heeft alles heel helder uitgelegd en komt gemaakte afspraken goed na. Ze is heel vriendelijk en makkelijk bereikbaar.
Zeer tevreden over de service en de opvolging door Raudhi. Extreem bereikbaar, zeer goed geïnformeerd, oplossingsgericht. 100% tevreden klant.
Top! Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd en vragen worden goed beantwoord.
Goede en heldere uitleg, vriendelijk met interesse. Ze had zich goed voorbereid op het gesprek en gaf bruikbare tips.
zeer prettig, goed gevoel, duidelijk, ben zeer benieuwd naar de beoordelingen.
Zeer goed geholpen door adviseur. Heel vriendelijk, duidelijke uitleg en duidelijk antwoord op mijn vragen.
Deskundige medewerkers en goed advies. Meedenken met de klant.
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709