Goede indruk!
Beste Thomas, Goed om te horen dat wij een goede indruk bij je hebben achtergelaten. Laten we hopen dat de resultaten net zo goed zijn! Met vriendelijke groet, Raudhi
Zeer goede service, ondanks het niet over klantenvertellen ging werd ik toch perfect geholpen.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling, blij dat ik iets voor je kon betekenen. Ik hoor het graag als ik je nog ergens mee kan helpen! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Prettig en klantvriendelijk systeem. Goed overleg en uitleg.
Beste Evert, Bedankt voor je mooie beoordeling! Ik zal binnenkort weer even contact met je opnemen om te kijken of ik je nog ergens mee kan helpen. Je mag mij natuurlijk ook altijd bellen als er iets is. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
prettig klantencontact en heldere uitleg ontvangen.
Beste Mark, Dat is snel, bedankt voor je beoordeling! Ik ga de laatste zaken nog in orde maken, en dan spreken we elkaar binnenkort weer. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Ik ben geobsedeerd door klanttevredenheid. Klantenvertellen en KiyOh zijn voor mij de tools die in deze behoefte voorzien - inmiddels al 5 jaar. Qua prijs/kwaliteit, qua mogelijkheden en qua service ben ik helemaal happy. Ik heb altijd fijn contact met Maaike en sinds kort met Raudhi. Als ik dan toch een verbeterpuntje mag geven dan zou ik het (backend) systeem een frisser frontje geven. Lekker doorgaan zo!
Beste Nieck, Ook wij zijn geobsedeerd door klanttevredenheid en daarmee erg blij dat wij jou al vijf jaar als tevreden klant hebben. Bedankt voor de mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Raudhi
Flexibel Altijd behulpzaam
Klantenvertellen heeft ons bedrijf erg goed gedaan! wij merken in autowereld dat mensen erg wantrouwend zijn in het kopen van een auto. Klantenvertellen helpt ons te onderscheiden van 'foute autobedrijven' en zo potentiele klanten naar ons bedrijf toe te krijgen met een glimlach in plaats van een vooroordeel! Dick de Regt is onze relatiebeheerder en behandelt elk geval met zorg en aandacht, complimenten aan Dick en klantenvertellen!
Besta Ian, Wat een lof, heel erg bedankt voor je beoordeling! We spreken elkaar binnenkort weer. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Goede reviewmeter die ik al jaren gebruik, zo is het voor de klant makkelijk in te vullen en doormiddel van de widgets direct duidelijk voor de websitebezoeker hoe goed wij worden beoordeelt.
Prima tool om jezelf als bedrijf neer te zetten als het gaat om de waarde van je bedrijf.
Beste Alwin, Bedankt voor de mooie beoordeling. Hopelijk ga je de toegevoegde waarde van Klantenvertellen snel ervaren! Vriendelijke groet, Raudhi
Recentelijk zijn wij gestart met Klantenvertellen. De goede ervaringen die ons ten oren kwamen konden wij niet inzetten/vertalen naar prospects. Middels klantenvertellen hopen wij dit wel te gaan doen. We zien wel dat het vragen om reviews nog niet optimaal verwerkt is binnen ons sales/bedrijfs proces. Wat klantenvertellen heb ik zeer goede ervaringen. Vragen worden SNEL opgepakt en er wordt goed met je meegedacht. Ik ben dan ook een tevreden klant!
Beste Tim, Dank voor de mooie beoordeling en uitgebreide toelichting! Ik ga er eens over nadenken hoe wij het uitnodigingen zo goed mogelijk in jullie proces kunnen krijgen. Je hoort binnenkort van me. Met vriendelijke groet, Raudhi
Mijn ervaring met de medewerkers is goed. Zonder meer. Telefonische bereikbaarheid (Opnemen telefoon) vroeg in 1e instantie geduld. Ga wel kijken hoe ik Klantenvertellen meer/beter als marketing-tool in zou kunnen zetten
Beste An, Bedankt voor je beoordeling. Ik bel je binnenkort weer even om te kijken of ik je ergens mee kan helpen! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Het moet nu gaan lopen, dus de betrouwbaarheid en toegevoegdewaarde zijn nog niet aan te geven.
Beste Frans, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij gaan er samen mee aan de slag zodat jij de toegevoegde waarde gaat ervaren. Hartelijke groet, Nicolien
Beste Marcel, Dat is snel, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat ik je kon helpen, ik hoor het graag als ik nog iets voor jullie kan betekenen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Zeer goed geholpen, denken goed met je mee
Beste Rob, Leuk om je beoordeling over mij te zien, dankjewel! Als ik je ergens mee kan helpen kan je altijd even bellen. Heel veel succes en plezier met het verzamelen van beoordelingen, we spreken elkaar binnenkort weer! Met vriendelijke groet, Dick.
Ik ben erg blij dat Niels van de Wouw voor mij een goede oplossing gevonden heeft, voor mijn probleem met KlantenVertellen. Ook Nicolien heeft hier een goede bijdrage aangeleverd. Samen staan we sterk!
Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Wij hebben jou graag geholpen. Met vriendelijke groet, Niels en Nicolien
Zeer tevreden. Jullie medewerkers denken mee en komen met goede tips om e.e.a. nog beter voor ons te laten verlopen. Alleen maar lof. Wij kunnen dit iedereen aanbevelen. Ga zo door !
Beste Ank, Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Wij hebben jou graag geholpen. Met vriendelijke groet, Mohammed Gulamhussein
Altijd zeer snel en kundig geholpen!
Beste Richard, Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Wij hebben jou graag geholpen. Met vriendelijke groet, Mohammed Gulamhussein
Bij toeval terecht gekomen bij Klantenvertellen. Inmiddels gebruiken we het enkele maanden en zijn er zeer tevreden over. De werking is zeer eenvoudig en de mogelijkheden zijn goed. Onze klanten reageren er zeer positief op. Ze geven aan het gevoel te hebben dat er naar ze geluisterd wordt. Daarnaast is het handig om te gebruiken bij medewerkers overleg.
Dag Erik, bedankt voor je beoordeling. Het was fijn om je gesproken te hebben. Ik wens je hele goede zaken en kunnen we je ondersteunen, je weet ons te vinden. Jij hoort sowieso weer van ons. Groet, Mark
Beste Margot, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We hebben snel weer contact. Met hartelijke groet, Nicolien
Beste Dennis, Bedankt voor je beoordeling! We bellen bninnenkort weer eventjes! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Dag Margret, bedankt voor je bericht. We houden contact en ondersteunen je graag om meer te halen uit de mooie reviews die je verzamelt. Groet, Mark
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709