Ben nu een aantal weken reviews aan het verzamelen, dat blijkt lastiger dan het klinkt. Klanten laten nou eenmaal sneller iets van zich horen als ze ontevreden zijn... dus geen bericht, goed bericht zou je dan denken ;-) Via Klantenvertellen.nl krijg ik allerhande tips om het 'reviewpercentage' op te krikken, dat is natuurlijk altijd goed. Dat je zo af en toe even gebeld wordt wat de voortgang is vind ik ook prettig. Minpuntje: een mail naar de administratie over de factuur levert geen reactie op.
Bedankt voor de mooie beoordeling, het is niet altijd even makkelijk maar de aanhouder wint en als je dit maar lang genoeg consistent toepast zul je hier de vruchten van gaan plukken! Excuus dat we niet direct op de administratie hebben gereageerd, ik vertrouw er op dat dit wel opgelost is inmiddels. MVG Patrick
Heel belangrijk, de particulier kijken veel naar reviews.
Handg in gebruik, onafhankelijke reviews.
Duidelijk en gebruiksvriendelijk
Sinds kort werken wij met klantenvertellen. we zijn uitermate tevreden over de communicatie en de bereidwilligheid van de medewerkers. welke veranderingen we ook doorgevoerd willen hebben, het kan allemaal. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere bedrijven.
We zijn erg tevreden met de samenwerking met Klantenvertellen.nl en zien uit naar de vernieuwingen van het platform (KV2).
Ik heb helaas nog niet veel tijd gehad om emailadressen in het system te zettten...
Bedankt voor uw beoordeling. Mocht ik u nog ergens in kunnen helpen, verneem ik dat graag. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Ik beveel klantenvertellen op dit moment nog niet aan omdat we net begonnen zijn en ik nog niet heel positief ben. Ik vind het dashboard en overzicht niet heel duidelijk. Je kunt niet in één oogopslag zien hoe men je beoordeelt op een specifieke vraag of onderwerp. Daar moet je excel exports voor doen. Bovendien houdt de dienstverlening van Klantenvertellen op bij het verzamelen van de reviews. Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van de reviews op je website, wordt je doorverwezen naar je eigen webbouwer. Dat vind ik gek. Het zou goede dienstverlening zijn als klantenvertellen je van begin tot eind meeneemt in dat traject. Je kunt zelf reviews verzamelen, maar daar houd het op. Dat is jammer en was voor mij op voorhand niet helemaal duidelijk.
Beste Sander, Dank voor je uitgebreide en eerlijke feedback. Jammer om te horen dat je nog niet helemaal tevreden bent. De uiteindelijke implementatie van de reviews op de eigen website ligt inderdaad bij de eigen webbouwer. Zoals we eerder ook besproken hebben is het jammer om te horen dat je hier niet van op de hoogte was. Vanzelfsprekend staan we voor jullie klaar om van jullie reviews een succes te maken. Mocht er nog iets zijn, bel of mail dan ook gerust! Met vriendelijke groet, Nick
We gebruiken het reviewsysteem sinds kort en hebben het tot op heden nog niet ingezet op de website e.d. Dat is wel de bedoeling om dit te gaan doen. Het contact met de reviewadviseur verloopt prettig. Ik had wel een andere verwachting van de ondersteuning bij het opstellen van de vragen.
net begonnen lijkt prima te werken.
Denken goed mee, elke (kritische) opmerking wordt serieus genomen
Wij ervaren dit als een goede toevoeging !
Ben zeer tevreden over de manier van contact! Erg vriendelijke adviseur die echt de tijd neemt en regelmatig contact opneemt over hoe alles loopt. Top
Super professioneel bedrijf met gedreven medewerkers. Helpen je goed om alles te regelen en goed te zetten.
Nog maar weinig ervaring en daarom nog niet een complete beoordeling kunnen geven. Eerste indruk is prima. Contact met Patrick is prettig!
Alles zeer positief toffe peren die Kenzo en Ralph
De beste praktijk die ik ooit heb meegemaakt! Deskundigheid gecombineerd met liefde voir het vak en voor de mens die echt als mens wordt benaderd !
Ik heb het nu 1 maand, dus nog niet heel veel ervaring, maar tot nu toe werkt het zeer prettig! Ook het contact met Klantenvertellen gaat vlot en prettig. Er wordt meegedacht en alles wordt snel uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
tot nu toe zijn we erg goed geholpen. erg prettig dat er van te voren gebeld word met de uitleg hoe alles werkt. wij hebben goede adviezen gehad en zijn erg benieuwd wat de enquête voor ons bedrijf gaat doen.
Prettige communicatie, goede adviezen en snel ingeregeld!
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709