Goede persoonlijke benadering. Prettig dat klanten zich niet hoeven te registreren voor het achterlaten van een review.
Fijn om te horen dat het goed bevalt. Mocht ik nog ergens in kunnen helpen, hoor ik dit graag! Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Duidelijke goede communicatie en begeleiding bij het vormgeven en inzetten van het onderzoek
Bedankt voor de beoordeling. Ik hoor het graag als ik u nog ergens mee kan helpen! Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Na foute informatie over de uiteindelijke kosten, waardoor ik na de probeertijd, ben gestopt, is mij later een nieuw aanbod gedaan waar ik gebruik van heb gemaakt. Ik kan nog niet zeggen of dit mij tot dusver klanten heeft opgeleverd maar het cijfer en de reviews staan prima op de site en zullen zeker geen afbreuk doen. Het is inderdaad zeer gebruiksvriendelijk
Goede, duidelijke communicatie. Goed bedrijf! Ben pas net begonnen, maar de start voelt goed.
Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Als ik u nog ergens mee kan helpen, hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Buitengewoon klantvriendelijk! Veel bruikbare tips gekregen voor de eerste opzet om zeer efficiënt onze klanten te benaderen voor het invullen van de enquete.
super handig en een klant kan meteen zien hoe wij werken
Het valt ons tegen hoeveel klanten de tijd nemen om de beoordeling in te vullen.
klantenvertellen is een waardeloos bedrijf !
Beste heer Willems, Bedankt voor uw beoordeling. Ook uw mening telt. Inmiddels hebben wij daarom contact met u gehad. Wij doen ons best om onze samenwerking positief voort te zetten. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Zeer prettig contact. Word goed meegedacht en geholpen
Werd netjes geholpen door meneer, goed advies en was zo weer buiten.
Mooi concept, goed uitgedacht en waardevol voor onze onderneming én met name onderscheidend tov collega bedrijven. Ook voor google zéér interessant. Back-end systeem oogt wat gedateerd maar doet wat het moet doen.
Vriendelijke en duidelijke uitleg. Precies op het afgesproken tijdstip.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Mocht ik u nog ergens in kunnen helpen, hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Bedankt voor de beoordeling. Mocht ik u nog ergens in kunnen helpen, hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Altijd goede service en goede communicatie
4 stuk dunlop sport maxx 255/35zr19 gekocht perfect gemonteerd en gebalanceerd, een probleem gehad met een band werd gelijk vervangen. Als ik volgende keer weer moet vervangen ben ik daar weer aanwezig uit Brabant Bedankt mannen top
Positieve bijdrage aan de pr.
Beste Jorrit, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en het prettige contact. Met vriendelijke groet, Ralph
Dr Hub van Doorneweg 169
5026 RC Tilburg
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709