Duidelijke en snelle hulp

Duidelijke en snelle hulp

Klantvriendelijk en betrokken

Super goede afhandeling,nadat ik mijn ww/gebruikersnaam kwijt was,snelle afhandeling.top

super goede en snelle afhandeling.

Goede ervaring,altijd correct en behulpzaam te woord gestaan.

Goede ervaring, correct en behulpzaam te woord gestaan.

Top ervaring! Ik kreeg direct de gewenste informatie.

Top ervaring! Ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan en kreeg bovendien direct de gewenste informatie.

Snel geholpen, top service!

Kleine technische vraag, snel geholpen en we konden weer verder!

Normaal altijd erg goed

Goed en er wordt snel gereageerd. Helaas op moment een dikke storing in hun systeem. Ook daar kan het een keer mis gaan. Succes met oplossen !

Goede service,beste prijs wat ik kon vinden .

Goede en snelle service

Het is voor ons de eerste keer dat wij hier gebruik van maken. Na een wat moeizame opstart verloopt nu alles zoals het hoort. We hadden wat problemen met de koppeling in het systeem. Klantenvertellen is snel bereikbaar en probeert je altijd zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tot nu toe prettige samenwerking.

Na een makkelijke uitnodigingsprocedure komen de beoordelingen van de klanten op een duidelijke wij

Mensen zijn tegenwoordige gewend om een tevredenheids-enquête in te vullen bv. na een garagebezoek of na het contact met een helpdesk, ze gaan daarom makkelijk in op een uitnodiging voor de enquête. De webpagina van Klanten vertellen is erg duidelijk en makkelijk in gebruik

Snel, vakkundig, en alle tijd voor vragen

Heel goed

Gewoon 5 steren

Vriendelijke begeleiding

Met het opstarten van de enquête ben ik goed begeleid en kon met al mijn vragen terecht.

Snel,professioneel en vriendelijk.

Goed resultaat.

Ontzettende chaos in de migratie naar de nieuwe site/lay-out

We hebben erg lang gewacht op de migratie naar de nieuwe site van Klantenvertellen. In het proces er naartoe is de site vaak offline geweest. Nu zijn we over en staan onze enquêtes niet goed. Als ik mijn 3 contactpersonen mail, krijg ik 3 out of office-reply's (een persoon meldt vanaf 22 juli weer aanwezig te zijn...). De telefoon wordt niet opgenomen. Ondertussen kunnen onze klanten ons niet beoordelen.

Snel en netjes

Ze zijn snel, klantvriendelijk en heeft goede prijs.

Alles prima geregeld. Service en werk snel en vriendelijk.

Goed en vakkundigbedrijf.

Een eerlijk en vakkundigbedrijf, De mensen zijn er vriendelijk en de prijzen zijn er goed.

Uitstekende service

Uitstekende service, staan altijd voor je klaar! Echt top!

slechte review DHL parcel komt niet door...

na het invullen over de abominabele service van DHL Parcel krijg ik een link toegestuurd per email . Na deze bekrachtigt te hebben komt de mededeling met " klantenvertellen" contact op te nemen omdat het "emailadres niet kan worden verifieerd " nou bij deze dan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klanten vertellen is een fijn bedrijf om onze review pagina onder te brengen. Mensen die er werken zijn (hoe kan het ook anders) zelf ook zeer klant vriendelijk. Er wordt altijd meegedacht. Een dikke TIEN voor klanten vertellen!

• Hoe zet u uw klantbeoordelingen in? Eigen website|Social Media

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Medewerkers N.v.t.
  • Hoe zet u uw klantbeoordelingen in? E-mail handtekening

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijn bedrijf. Goede service, duidelijke communicatie en hebben verstand van zaken. Wij zijn super blij met dit bedrijf en bevelen dit dan ook zeker aan..

• Gebruikersgemak N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Toegevoegde waarde N.v.t.
  • Hoe zet u uw klantbeoordelingen in? Eigen website|Social Media

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Hoe zet u uw klantbeoordelingen in? Autosticker

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709