Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen zijn de reacties positief, met lof voor snelle reacties en vriendelijk, behulpzaam personeel. Het platform wordt als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beschreven, met duidelijke communicatie. Enkele reviews uiten zorgen over prijsstelling of verificatie, maar die vormen de minderheid. Al met al voelen klanten zich gesteund en waarderen ze de geboden informatie.
Ik kreeg een snel antwoord op mn mail met exact het antwoord wat mijn vraag oplost. Perfect
11 August 2025
Frederik
Den Haag
BBB Cycling
Beste Frederik,
Dank voor de mooie review die je hebt geschreven.
Blij om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent.
Robin
Wij gebruiken nu een aantal jaar Kiyoh. En moet eerlijk vermelden. Bij iedere vraag wordt ik goed en snel geholpen. Gaan eerlijk om met reviews en is een prettig systeem om je klanten automatisch een link toe te sturen met de vraag om een review achter te laten. Ik doe en zal jullie zeker adviseren in mijn zakelijke netwerk.
30 July 2025
Anoniem
Rotterdam
Solerza
Dank voor deze mooie aanbeveling. Daar worden wij blij van!
Fijn bedrijf om mee samen te werken voor het verzamelen van beoordelingen. Behulpzaam en reageren snel bij een probleem.
25 July 2025
Yarnies / Breiwebshop
Priscilla heeft mij uitstekend geholpen met de migratie van accounts. Er werd door haar adequaat gecommuniceerd en geadviseerd. Erg tevreden over de werkwijze en prettige manier waarop ze klanten te woord staat.
23 July 2025
Joram
Groningen
Jeugdtrauma
Alles super snel en netjes geleverd
14 July 2025
Karel
Ermelo
Kok
Gebeld met een korte vraag. Geen wachttijd aan de telefoon en direct met goed advies geholpen. Als bevestiging nog een zeer vriendelijke email ontvangen.
11 July 2025
Nynke
Workum
Galema & de Boer Autos
Ik kon vanwege omstandigheden snel terecht en ook snel geholpen. Leenfiets ook helemaal goed geregeld! Ben en blijf vaste klant!
10 July 2025
Paul
Apeldoorn
Wij zijn al vele jaren tevreden klant bij klantenvertellen. Nu hadden wij voor het eerst een probleempje. Kontakt opgenomen met klantenvertellen. Zelfde dag reaktie en volgende dag opgelost. Hier worden wij blij van. Dankjewel Sanne en Priscilla
9 July 2025
Johan
's-Gravenzande
Auto Edison BV
Ik had een review geplaatst, maar dit was bij het verkeerde bedrijf geplaatst. Klantenvertellen benaderd en in zeer korte tijd opgelost!
7 July 2025
3 July 2025
Daniëlle
Barneveld
SunCircle
fijn bedrijf behulpzaam en correct
30 June 2025
Ron
Bladel
verhagenelektroservice
Eerst boom die het echt niet deed,zo goed als dood. We kregen een nieuwe boom,zijn daar heel blij mee.en deze staat er prachtig bij.
27 June 2025
J.H Later
Driel
Response is altijd vriendelijk een ook vrij vlot, superfijn!
26 June 2025
Lillian
Woerden
Techniek Nederland
Beste Lilian,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Fijn dat je naar tevredenheid geholpen bent, we staan graag voor je klaar.
Robin
Snel antwoordt en actie op gestelde vraag.
16 June 2025
Giel Poels
5825BT
BotanicalGroup BV
Beste Giel,
Dank voor de positieve review.
We streven er naar onze klanten zo spoedig mogelijk te helpen.
Robin
Via de mail nam ik contact op om een wijziging door te laten voeren en er werd direct op gereageerd en het werd uitgevoerd. Top!
11 June 2025
Eline
Leeuwarden
Goedemiddag Eline,
Wat fijn om deze mooie review te lezen.
Dank!
Robin
Snelle reactie naar aanleiding van vraag. Goede geholpen!
5 June 2025
Rudy
Bussum
JNN
Regelmatig contact gehad en altijd netjes geholpen, niets op aan te merken
Iwan
Beuningen
Unlimited
Beste Iwan,
Dank voor je positieve review, hier worden we blij van!
Robin
klantenvertellen zelf zegt het al, klanten die wat vertellen over jou als eenmanszaak of uitgebreide onderneming. het helpt je als ondernemer om razend snel reviews te vissen zonder mensen naar het platform google te sturen, waar wellicht niets uit komt. niet tevreden met de review die je hebt gekregen? geen probleem vind samen met je klant een weg om door 1 deur te kunnen, en toch nog een prachtige feedback te krijgen. ik ben zeer tevreden met dit concept
rick van der avoort
Udenhout
autobedrijf van der avoort bv
Wij werken al jaren met klantenvertellen. Ook als er eens een review onterecht is gegeven en je kunt dat motiveren dan wordt er keurig aangepast in overleg met onze klant.
Erik
Leeuwarden
Bandsma Bultje Verhuizingen
Beste Erik, hartelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij dat we een oplossing konden bieden en dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Robin
nadat ik in de afgelopen jaren 3x eerder gebruik heb gemaakt Klanten Vertellen, wil ik dat nu ook doen voor mijn eigen bedrijf. Wederom loopt alles geheel naar wens en is geen vraag teveel!
28 May 2025
Wim Rook
T&L Profs
Ik gebruik dit middel om goed door te kunnen slapen en het werkt écht. Niet meer 6x per nacht wakker maar 1 of 2 keer.
26 May 2025
Jacqueline
Rotterdam
Erg snel contact en antwoord op mijn vragen.Super..
21 May 2025
Lia
Bilthoven
So Sweet Gifts & More
Erg fijn systeem en goed geholpen door Priscilla
20 May 2025
Berry
Den Bosch
Digital Rocket Marketing
Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie.
Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709
Steenweg 79