Goede service en vervangend vervoer.

Contact gehad met Daniël Hof. Alles goed geregeld.

goed geholpen!

snelle service

Prima klantenservice, jammer dat ik ze nodig had

Ik wilde inloggen op mijn account, bleek deze niet meer te werken. Contact moeten zoeken met klantenservice, uiterst vriendelijk, maar ik had een tijd geleden al een update moeten krijgen, maar was er door geslipt. Beetje jammer, maar wel direct en professioneel door ze opgelost. Mijn dank.

Gewoon duidelijk en goed

Goede ervaring zou het aanraden

klantvriendelijk en behulpzaam

Fijne en duidelijke communicatie. erg vriendelijk te woord gestaan.

Prettig en deskundig geholpen nav een review

Naar aanleiding van een review heb ik contact gehad met Mohamed. Van hem heb ik goede info gekregen over hoe ik hierop moet reageren. Bedankt daarvoor.

accuraat

Top club. Men reageert snel duidelijk en houdt zich aan de afspraken.

Zeer goed en snel geholpen

alle vragen worden direct opgepakt, snelle en vakkundige service!

Hoge kwaliteit klantenservice/helpdesk. Zeer tevreden over het klantenvertellen platform.

Prima service, snel en accuraat antwoord op mijn vraag

Prima service, snel en accuraat antwoord op mijn vraag

De consument wordt opgelicht en Kiyoh verdient eraan.

Met het hier onder geschreven antwoord blijkt dat mijn negatieve review dus uiteindelijk door niemand wordt gelezen. Kiyoh heeft een manier gevonden om handig geld te verdienen aan uw review. Want men (het bedrijf met de negatieve beoordeling) mag bepalen waar het review geplaatst wordt. Mijn ervaring zal dus niemand op andere gedachten brengen . Ik ben meteen klaar met Kiyoh. Kiyoh faciliteert dus op deze manier alleen positieve reviews ipv juist de consument te helpen met een aankoop. Kiyoh zet de consument op het verkeerde been. Omdat als het review negatief is wordt die geplaatst waar niemand hem zal associëren met hetgeen waar het review over gaat. Dus zonde van mijn en uw tijd niemand schiet er iets mee op behalve de leverancier en natuurlijk Kiyoh. (Kiyoh): De review adviseur mailt mij. Bedankt voor uw bericht. Een onvoldoende beoordeling wordt de eerste 7 dagen niet direct geplaatst. Dit gebeurt om mogelijke onterechte imagoschade tegen te gaan. Het bedrijf heeft ook de kans om met u contact op te nemen om het op te lossen. Na deze 7 dagen wordt uw beoordeling geplaatst wanneer deze voldoet aan de gebruikersvoorwaarden.

prima geregeld

Snel geregeld en prima in oorde

Duidelijke lessen

Erg duidelijk en voldoende variatie

Meedenkend, duidelijkheid en prettige ondersteuning

Meedenkend; bij het inrichten en opstellen van de enquêtelijst. Duidelijkheid; in uitleg naar diversiteit aan mogelijkheden. Prettige ondersteuning; bereikbaar bij specifieke vragen en het ontvangen van de nodige tips en mogelijkheden om je cliënten te attenderen op de resultaten van je beoordelingen.

Zorg op maat

Luisteren, meedenken en maken per individu, betrokken en persoonlijk

Zakelijk en plezierig contact

Alert en professioneel waar het gaat om onjuiste berichten.

Heel goed: ik werd eerder geholpen dan de bedoeling was.

Heel goed!

Een professionele en betrouwbare partij die weet wat ze doet.

Weten erg veel van reviewmarketing: wat consumentenreviews voor grotere en kleinere bedrijven (in de bouw) kunnen betekenen in hun bedrijfsvoering. Klantenvertellen kent de ondernemers en denkt met hen mee. Ook als er een keer een minder positieve beoordeling binnenkomt. Hun werkwijze is strikt; reviews van consumenten worden niet verwijderd, tenzij deze niet voldoen aan de strikte voorwaarden. Er wordt dus niet 'gerommeld' met reviews. Voor de website Bouwnu.nl is Klantenvertellen daarom een belangrijke samenwerkingspartner om Bouwnu.nl tot een succes te maken. Steeds meer (bouw)consumenten en bouwbedrijven zien het belang van Bouwnu.nl.

Super!

goed geholpen snel en mooie tips verkregen

Kan alleen een review geven als er om gevraagd wordt?

Zie titel. Blijkbaar kan ik niet gewoon een review schrijven, alleen op uitnodiging. Dat levert waarheidsgetrouwe informatie op..... Nee, geef mij dan maar trustpilot.

Waardeloos

Revieuw geschreven.en word niet gepubliceerd . Alleen de.positieve natuurlijk! conclusie onbetrouwbaar !!!

Geweldig!!!

Een hele goeie service en denken altijd mee!!!

Oplossingsgerichte informatie

Goed meegedacht in de oplossing voor het toevoegen van een extra account voor de beoordeling van een nieuw label binnen ons bedrijf.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709