Prima!

Meteen contact en juiste antwoord gekregen!

Goed en vriendelijk geholpen.

Gebeld voor mijn inlogcode. Deze werd snel gestuurd. Het contact verliep prettig waarvoor dank!

Klantvriendelijk

Duidelijk, helder, diverse mogelijkheden voor oplossing geboden.

negatieve reviews worden verwijderd

Deze site verwijderd negatieve reviews op verzoek van de manege waar de review betrekking op had. Hecht dus geen waarde aan de scores op deze site.

Vlot en accuraat contact.

Zowel mijn vragen per telefoon en per mail werden snel en vakkundig opgepakt en verwerkt. Prima!

Zeer goede service en duidelijke communicatie

Heel tevreden over klantenvertellen.nl. Het is gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker, als de mensen die hun ervaring kunnen delen via klantenvertellen.nl. Als er een probleempje is, staat er meteen iemand voor je klaar die je op een duidelijke manier te woord staat en meedenkt in oplossingen. Ben je als bedrijf op zoek naar een goed forum waar je klanten een recensie kunnen schrijven, dan is klantenvertellen.nl zeker een aanrader.

KV/KiyOh sinds dag 1

Sinds mijn eerste werkgever, een jaar of 9 geleden, zijn we klant en raad ik Klantenvertellen/KiyOh aan vrienden en bekenden aan. Sinds het moment dat ik freelancer werd 4 jaar geleden ben ik affiliate-partner geworden. Toen had ik er nóg niet genoeg van en creëerde ik mijn eigen label op de Klantenvertellen-software, genaamd Coachscore. What's next? ;-d Zonder dollen, voor mij komt is op review-gebied geen ander. Niet alleen omdat ik nooit een andere tool heb getest (let's be honest), maar vooral vanwege het fijne contact dat ik heb met inmiddels diverse contactpersonen binnen Klantenvertellen.

Resultaatgericht , snel en accuraat

Erg vriendelijk doet hij alles wat we van hem vragen. Geeft goed uitleg mochten we het niet meer zelf weten lost hij het snel voor ons op. Kortom, dus erg tevreden.

Goede service en goed materiaal

Hele goede ervaring

Artikelen goed

Alleen de communicatie is erg slecht ,moet zeker iets aan veranderen .

Goede communicatie, transparant en altijd beschikbaar

Wij zijn zeer tevreden met Klantenvertellen. Voornamelijk vanwege de hoor en wederhoor strategie die zij bieden aan zowel klant als bedrijf. Eerlijkheid, transparant en altijd beschikbaar om het e.e.a. toe te lichten. Top!

Duidelijke uitleg

Ik ben telefonisch prima te woord gestaan door Mohamed. Heldere uitleg op mijn vragen.

DHL een 7???? Hahahaha! Dacht het niet!

Dat jullie je naam met een beoordeling voor DHL verbinden is belachelijk. Een 7 voor DHL??? Hoe dan??? Kijk even op trustpilot. Maar waarschijnlijk gaat ons geld aan DHL naar jullie voor zo'n onzinnig kader op hun site... Onze pakketten worden iig niet voor bezorgd voor die centen!

Top!

Wij worden uitstekend geholpen door onze account manager en kunnen voor alles bij hem terrecht.

Erg professioneel gedaan

Goed en makkelijk te bedienen

duidelijk en direct actie ondernemen

Slecht want ook hier krijg je gaan reactie

Ik heb een negatieve review geschreven over autobedrijf Euromast te Lekkerkerk maar deze wordt maar niet geplaatst. Ik heb de 7 dagen afgewacht zodat Euromast met mij in gesprek kon gaan maar dat doen ze niet. Na jullie een bericht te hebben gestuurd krijg ik ook geen antwoordt dus wat zegt een site met reviews dan. Allemaal misleidend vind ik. Met vriendelijke groet, Roelof Kram

Wij zijn geweldig geholpen !

De vraag naar documenten werden er goed doorheen geloods! Ze stonden vriendelijk alles te woord en gaven je het vertrouwen dat het allemaal goed kwam ! Dikke pluim voor de medeweksters !!!

Prima en snelle service

Verbazend slechte service

We zijn reeds jaren klant en sinds kort werkt de koppeling met google niet meer,; onze sterretjes worden niet meer getoond/herkend door Google. We wachten nu al 4 weken op een oplossing die er maar niet lijkt te komen. Is de eerste keer dat we echt een issue hebben, maar ik had me hun service wel anders voorgesteld.. #klantenvertellen Als er niet snel een oplossing komt, dan zal ik overschakelen naar een andere provider.

een klasse bedrijf

er zijn maar weinig bedrijven die zoveel doen voor de klanten

Goed met hulp

Ben benieuwd naar het vervolg

alle contacten ok

De contacten verlopen vriendelijk

Mooi platform en zeer behulpzaam en kundig personeel

Werken met klantenvertellen was voor mij nieuw. De bestaande inrichting moest aangepast worden en daar heeft Kenzo super mee geholpen. Veel kennis, denkt graag met je mee en neemt alle tijd. Uiteindelijk een mooi en makkelijk platform en wij zijn weer up to date. Keep up the good work!

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709