Goede ervaring met Klantenvertellen

Prettige en overzichtelijke manier van recenseren en de klanttevredenheid te reguleren. Geen ingewikkelde of uitgebreide lijsten die ingevuld moeten worden, gewoon een paar handelingen en voilà! Werkt super!

Hele fijne samenwerking!

Bij de introductie wordt alles uitgebreid uitgelegd. Op vragen komt altijd snel een reactie. Ook wordt er pro-actief meegedacht en komen ze veelvuldig met tips. Heel klantvriendelijk en een systeem om goed mee te werken!

goed geholpen

Prima gegaan na een storing

Erg goed!

Een heel fijn systeem en werkt heel goed bij toekomstige nieuwe klanten.

Keurig geholpen, probleem snel opgelost

Problemen met inloggen ivm nieuw website. We zijn prima geholpen, het probleem is snel opgelost.

Al jarenlang een fijne samenwerking

Wij gebruiken al jarenlang Klanten vertellen als onafhankelijk platform om onze klanten de mogelijkheid te geven hun ervaring te delen. Het contact met Klanten vertellen in geval van vragen of onduidelijkheden is snel en vakkundig, en ze denken pro-actief mee.

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen

Alles perfect geregeld.

Erg prettige klantbenadering. Portal soms een beetje zoeken.

Heel tevreden met de klantenservice van Klantenvertellen

Van de week gebeld om een probleem op onze persoonlijke rijschoolpagina op te lossen. Er werd al na enkele seconde opgenomen. Sam Hutten stond mij zeer vriendelijk te woord en nam alle tijd. En niet onbelangrijk: er werd heel actief meegedacht en het probleem werd direct aangepakt. Tevens wat tips meekregen op onze pagina wat meer up-to-date te houden. Zeer tevreden!

Uitstekende service

Probleem is snel en goed opgelost.

Goede ervaring

Word altijd erg netjes en snel geholpen.

Top service!

Als er vragen zijn krijg je bijna onmiddellijk een antwoord. We worden steeds correct verder geholpen en hebben met Kenzo een schitterende partner.

Super geholpen

Goed geholpen met mijn vraag. Oplossing ook gelijk voor elkaar!

Goede en snelle communicatie

Enige tijd geleden gestart met Klantenvertellen. Goede communicatie met de medewerkers, hebben alles goed uitgelegd. Voor vragen zijn ze altijd snel bereikbaar.

Heel goed

Vriendelijke en hardwerkende medewerkers!

Snelle communicatie

Snelle communicatie met de accountmanagers van Klantenvertellen.

Goede ervaring veel geleerd

Goede ervaring veel geleerd, zeker aanrader als je naar een andere functie op zoek bent .

Gewoon goed

Gewoon top

Helder en duidelijke communicatie

Slecht

Kan niet zoeken op bedrijf op de site

prima en snel geholpen

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en was snel geholpen. Top

prima service

prima service, geen op of aanmerkingen

Vriendelijk en deskundige klantenservice

Ik ben heel goed geholpen door de klantenservice van Klantenvertellen.nl. Ik kwam met een specifieke vraag en ze dachten goed, snel en vriendelijk met mij mee. Uitstekende ervaring.

Vriendelijk en vlot geholpen

Voor het aanpassen van een uitzonderlijk iets in ons account contact gehad met Nick. Vlot en op een klantvriendelijke manier geholpen.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709