Prima begeleiding

Je wordt ontzorgt en men houdt de voortgang voor je in de gaten

Fijne service!

Klantenvertellen staat altijd voor je klaar. Vandaag liep ik tegen een probleem aan en ik werd direct en prettig geholpen.

Top uitleg over bewerken van reviews. Aanrader

Heel erg tevreden met de service. Mails worden snel beantwoordt en er wordt goed meegedacht door het personeel (Thijs) met jou als klant. Producten voor offline promotie zijn ook erg mooi, van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Goede service. Zeker een aanrader!

Behulpzaam en eerlijk

Klanten vertellen denkt goed mee in het inrichten van de technische omgeving van het systeem en geeft goede inzichten. Indien er iets misgaat wordt er ook goed gehandeld en actief gezicht naar een oplosisng.

Zorgvuldige en professionele werkwijze

Zogvuldige en professionele werkwijze

Super ervaring met Klantenvertellen

Een geweldig platform dat op een eerlijke manier recensies van onze klanten verwerkt. Wij hebben geen invloed op de beoordelingen van de klanten. Dit zorgt ervoor dat de recensies eerlijk en betrouwbaar zijn.

Onboarding was top door Thijs van Nunen!

Onboarding was top door Thijs van Nunen! Nu gaan we ermee aan de slag. Erg benieuwd wat deze reviews ons bedrijf gaan brengen.

Klantvriendelijk

Ik ben er echt van onder de indruk, wat een goeie service heeft Thijs geleverd !!!

Geweldig binnen uur klaar menselijk werk qua hart

Lief aardig vakkundig

Goede dienstverlening

Duidelijke toelichting gekregen op we werking van het systeem.

Uitstekende service.

Denny heeft mij goed geadviseerd, komt vertrouwd en klantvriendelijk over. ik ben zeer tevreden over het geleverde product. Denny bedankt

goede service

goede service en kundig personeel.

Eenvoudig en effectief

Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke interface. Contact klantenservice is prima.

netjes en behulpzaam

gebruik sinds 2 weken klanten vertellen ik wordt netjes geholpen door de medewerkers .het is duidelijk en niet moeilijk te gebruiken .

Super goed gedaan

Deze mensen weten hoe het werkt in sommige gevallen

Nadat iemand nooit iets zakelijk gedaan heeft met mij maar prive ruzie met je heeft gaan ze wel na of er ook daadwerkelijk een zakelijke reactie is geweest. fijn gesprek

Prettig persoonlijk en deskundig

Zeer positief

Ik mag als reviewer geen negatieve review plaatsen

Jullie censureren mijn review van ZAZ Welzijn met valse beweringen. Jullie nemen niet eens de moeite om de reacties goed door te lezen, waarom zouden jullie ook? De bedrijven die jullie betalen krijgen een platform op jullie website, dus het is in jullie voordeel om de kant van het bedrijf te kiezen. Zo werken alle reviewplatforms, ze zijn nooit neutraal, zelfde geldt voor dit bedrijf. Als je als bedrijf je wilt aansluiten hier dan is dat dus prima, want ze laten slechte reviews niet door, maar om een eerlijk beeld over een bedrijf te krijgen moet je niet hier zijn.

Fijn systeem met servicegerichte medewerkers

Het inrichten van klantenvertellen is vrij eenvoudig, zeker als je 1 bv hebt. Als er iets niet lukte, dan werd ik vlot geholpen. In korte tijd verzend je veel enquêtes en het reageren op reviews is makkelijk.

Prettig contact, duidelijk en verstand van zaken

Prettig contact met de medewerkers van Klantenvertellen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Simpel,doeltreffend en gebruiksvriendelijk.

Het geeft in een handomdraai een mogelijkheid om je dienstverlening te laten beoordelen.

Service- en oplossingsgericht

De contacten met Klantenvertellen kunnen wij omschrijven als uitermate plezierig en professioneel. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Team Lederonline

Reactietijd erg lang, verder prima geholpen

Ik had al meerdere berichten/mails gestuurd voordat ik eindelijk reactie kreeg. Daarna wel prima geholpen.

Snelle service

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709