Filters

10

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf om mee te werken, doen wat ze zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede snelle en vriendelijke service

Ben snel geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige en snelle service

Contact gehad vanwege diverse problemen met het vernieuwde systeem die wij zelf niet opgelost kregen. Er werd direct voor een oplossing gezorgd en wel zodanig dat er niet veel computer kennis voor nodig was om hiermee zelf aan de slag te gaan. Heel fijn. We zijn hier heel blij mee en kunnen iedereen aanbevelen om met "klantenvertellen" samen te werken. Adequaat, klantgericht en snel en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam

Contact was altijd zeer goed. Altijd wel iemand bereikbaar die je meteen kon helpen. Niks op aan te merken :).

 • Aanbevelen? Nee
7

Tot op heden goede ervaring

Ben me pas net aan het verdiepen in "klantenvertellen". Ik wilde wat aanpassingen laten doen en dit werd snel uitgevoerd. Over het daadwerkelijke gebruik kan ik nog niet veel zeggen, maar de reviews zien er overzichtelijk en netjes uit en en het systeem van uitnodigen werkt ook prima.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk

Ik heb gesproken met Nick. Nick was erg vriendelijk en heeft zaken goed proberen uit te zoeken voor mij. Helaas was het toch niet helemaal goed gegaan (ik zou bij 3 accounts moeten komen, kon er maar bij 1) maar dit heeft zijn collega Kenzo proberen op te lossen. Helaas moest ik hiervoor wel collega's lastig vallen omdat er meerdere mailadressen voor nodig waren. Ik hoop dat dit in de toekomst weer gekoppeld kan worden en ik weer via de ouderwetse manier de reviews kan inzien en beantwoorden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en geduldig ...

Duidelijk en geduldig ...

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring

Je wordt keurig en direct geholpen als er vragen zijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend.

Juiste , eerlijke/duidelijke antwoorden op mijn vragen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Omslachtig en heel onduidelijk

Zou graag een revieuw plaatsen voor het bedrijf waar ik vandaag een auto heb gekocht. Ik zwerf nu 10 minuten op de site en kan nergens een revieuw plaatsen!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste meneer van Drunen, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat goed dat u een review wenst te plaatsen, n.a.v. uw aankoop. Gefeliciteerd met uw aankoop! Mag ik u vragen bij welk bedrijf u vandaag een auto heeft gekocht? Dan zullen wij intern checken of desbetreffende gebruik maken van ons reviewsysteem. Zo ja, dan kunnen wij u vervolgens voorzien van een juiste link. Wij vernemen graag van u, Met vriendelijke groet,

10

Klantvriendelijk snel en accuraat

Zeer goede snelle afhandeling van mijn probleem met inloggen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg!

Heel vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg!

 • Aanbevelen? Ja
6

Lastig/niet te vinden op de nieuwe site

Goed dat klantenvertellen.nl mee gaat met de tijd en een nieuwe site ontwikkeld! Echter zijn er meerdere klanten die ons niet kunnen vinden op deze prachtige nieuwe site.... Enige tijd geleden een mailing ontvangen, met 500 mailadressen van andere bedrijven, klacht ingediend en nooit meer iets van gehoord. Op onze site komen de reviews mooi naar voren, klanten hechten hier toch echt waarde aan. De contributie is fors tov het product en diensten, in combinatie met bovenstaande een 3e ster. Geen aanbeveling gezien de concurrent hetzelfde product levert tegen een lagere contributie. overstappen is voor ons geen optie, dan zijn we 140 prachtige reviews kwijt met een 9.6 waar we enorm hard voor gewerkt hebben.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer klantvriendelijk

Ondanks de soms niet zo slimme vragen mijnerzijds, word ik immer zeer vriendelijk te woord gestaan. Behulpzaam en deskundig wordt gezocht naar een oplossing voor mijn probleem. Petje af!

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer correct te woord gestaan

positief en daadkrachtig

 • Aanbevelen? Ja
1

Problemen worden niet opgelost.

Wij hebben sinds drie maanden een contract bij klantenvertellen. Er blijkt iets niet goed te gaan waardoor reviews niet zichtbaar worden op de autoverkoopwebsites. Klantenvertellen geeft al sinds begin september aan dat ze het probleem aan het onderzoeken zijn. Op mijn mail wordt niet meer gereageerd. Helaas moet ik klantenvertellen om deze redenen een 1 geven.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Leon, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn op dit moment nog in onderzoek naar het probleem. Het vervelende is dat het bij u net zoals bij andere klanten ingesteld is maar dat de andere partijen de informatie niet ophalen. Wij zullen dan ook contact opnemen met desbetreffende partij om na te gaan wat hieraan gedaan kan worden. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

10

Snelle en adequate afhandeling, vriendelijke medewerker, top!

Snelle en adequate afhandeling, vriendelijke medewerker, top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Werkt altijd snel en makkelijk !

Werkt simpel en als er vragen zijn worden deze goed opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

HI I., Fijn om te horen, dankjewel voor je review!

10

Snelle en perfecte service

Vragen worden snel beantwoord en er wordt goed meegedacht bij het zoeken naar oplossingen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Lars, Hartelijk dank voor je mooie review!

8

Snel en goed geholpen door klantenservice

Het contact met de medewerkers is erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zij weten hoe het moet

Zeer klant vriendelijk, volledige medewerking en zeer behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
3

Zoals al aangegeven onvoldoende

Na telefonisch contact op 30 september met een accountmanager van Klantenvertellen werd mij beloofd dat wij "tips en tricks" zouden krijgen mbt tot het stimuleren en inzetten van Klantenvertellen voor ons bedrijf. Op 11 oktober jl nog maar eens een herinnering gestuurd via de e-mail. Tot op heden nog steeds niets vernomen van Klantenvertellen! Wel werd het logo van Klantenvertellen verwijderd van onze website.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Christiaan, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen alvorens en n.a.v. deze beoordeling. Omdat het vandaag niet gelegen kwam om het systeem door te lopen, hebben wij afgesproken om een nieuwe belafspraak in te plannen. Tevens is uw widgetcode al doorgezet naar de webbouwer zodat zij dit voor u kunnen inregelen en de juiste Klantenvertellen score op uw website wordt gepubliceerd. Wij gaan er een mooie samenwerking van maken! Met vriendelijke groet,

8

Klanten Vertellen ontzorgt het verzamelen van reviews

Klanten Vertellen is een zeer gebruikersvriendelijke manier om reviews voor je bedrijf te verzamelen. Met klantvriendelijke en snelle support. Met een goede voorbereiding is het daarna geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed

Gebruiksvriendelijk systeem, makkelijk te onderhouden. Goede en duidelijke support.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Snel opgenomen, duidelijk en goed te woord gestaan. Probleem goed verholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via info@klantenvertellen.nl of bel naar 013-7009709

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd