Has a total of 2,341 reviews with an overall score of 8.7
Review overzicht
Positief sentiment92%
Overall the feedback is positive with frequent praise for quick responses and helpful staff. The platform is seen as reliable and easy to use, with clear communication. A few comments raise concerns about pricing or verification, but these are not widespread. In general, customers report strong support and valuable information.
Sterke punten
Fast response times
Clear communication
Helpful staff
Gebaseerd op 90 reviews
Fijn platform dat prettig en eenvoudig werkt. De medewerkers denken goed mee en zijn behulpzaam bij vragen.
Kort samengevat zijn onze belangrijkste nadelen:
Google is bekender – klanten kiezen sneller uit zichzelf voor Google Reviews.
Extra reviewplatform – klanten moeten een extra stap zetten.
Kosten – Klantenvertellen is betaald, terwijl Google Reviews gratis is.
Minder controle – je bent afhankelijk van de regels en moderatie van het platform.
Negatieve reviews blijven zichtbaar – je kunt kritische beoordelingen niet zomaar verwijderen.
Verder zijn we zeer tevreden over het platform en de werking ervan.
17 September 2026
Levine
Duiven
Van De Pavert Beveiliging B.V.
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het platform, de werking en onze medewerkers. Ook bedankt voor het delen van de punten die jullie als nadelen ervaren. We waarderen deze feedback en nemen dit zeker mee! 😊
Simpele en duidelijke tool, klantenservice altijd snel beschikbaar!
Voor het bedrijf waar ik werk zijn we met klantenvertellen gaan werken om geverifieerde reviews te kunnen ontvangen over onze diensten. De hulp van klantenvertellen om onze keuze te maken voor wat past bij ons bedrijf was prettig en duidelijk.
Het platform zelf is erg gemakkelijk in gebruik. De reviews geven het team een boost en ondersteunt onze marketing met waardevolle klantervaringen. De klantenservice werkt prettig, je hebt altijd snel een antwoord op je vragen.
15 September 2026
Geer
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie de keuze voor Klantenvertellen als prettig hebben ervaren en dat het platform makkelijk in gebruik is. Extra leuk om te lezen dat de reviews jullie team een boost geven én bijdragen aan jullie marketing. 😊 Bedankt voor het vertrouwen en veel succes met het verzamelen van nog veel meer mooie klantverhalen!
Snelle reactie en vriendelijk contact
Vandaag een e-mail gezonden naar Klantenvertellen met een verzoek aangaande een van onze accounts. Ik werd vrijwel direct gebeld om het een en ander te bespreken. Erg vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon.
Voor één van de vragen moest ze even navraag doen en deze zou per e-mail worden beantwoord. Binnen no time had ik ook daarop reactie.
Wat fijn om zo vriendelijk te woord te worden gestaan. Een fijne, snelle service en goede uitleg heb ik gehad. Ik beveel het iedereen aan :-)
14 September 2026
Inge
Eindhoven
UnitedConsumers
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor deze ontzettend mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo snel en vriendelijk bent geholpen en dat ook de verdere opvolging snel is verlopen. We geven het compliment graag door aan onze collega. 😊
Echt goede service!
Ik wilde een review aanpassen en Klantenvertellen heeft mij hierbij snel en attent geholpen.
13 September 2026
Sira
Lelystad
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je snel en attent konden helpen met het aanpassen van je review. 😊
Snelle reactie
Moest wat aanpassen, omdat ik iets verkeerds had ingevuld. Kreeg een snelle reactie+ aanpassing terug.
10 September 2026
Ricardo
Nieuwegein
Reactie van Klantenvertellen
Fijn dat ik je kon helpen.
Gewoon keurig zoals het hoort!
Zowel Priscilla als Sabine staan mij elke keer netjes te woord EN....denken met je mee.
Gewoon een prima bedrijf die oprecht is.
Dames blijf zo door gaan!
9 September 2026
Ferry
Vriezenveen
Racetrailer.com
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je ontzettend mooie review! Fijn om te horen dat Priscilla en Sabine je zo goed helpen en met je meedenken. We geven je compliment zeker aan de dames door! 😊
Waardeloos
In juni 2026 kocht ik een Cannondale fiets bij Broekhuis Fietsen in Barneveld. Na een hoop gedoe werd de fiets afgeleverd op 30 juni, en werd tegelijk een afspraak gemaakt voor een eerste beurt op 8 september 2026. Vorige week kreeg ik een herinnering voor de afspraak van 8 september, een paar dagen later weer een herinnering, waarin een tijd voor de reparatie?? (volgens mij eerste servicebeurt) werd genoemd (9.45-10.15 uur). Ik had echt niet bedacht dat je dan pas je fiets kon brengen, dacht dat dat de tijd was die nodig zou zijn voor de reparatie en dat ik dus voor die tijd de fiets moest brengen. Dus de fiets netjes op tijd ingeleverd, voor een eerste servicebeurt. Omdat ik de afspraak dus al in juni had gemaakt verwachtte ik dat de fiets ook gewoon als een van de eerste aan de beurt zou zijn (spoedgevallen uitgezonderd natuurlijk), Gevraagd werd of ik een leenfiets wilde, ja dus want ik moest nu terug naar huis uiteraard. Halverwege de middag heb ik gebeld of de fiets al klaar was. Nee nog niet en Ik zou wel een appje/belletje krijgen wanneer de fiets klaar was. Dat zou wel eind van de dag kunnen zijn. Ja dat is leuk, maar als er om 17.45 uur gebeld zou worden, dan haal ik het dus niet meer. Dus inmiddels wel bedacht op het één en ander gingen we rond 17.00 uur van huis. Aangekomen bij Broekhuis bleek dat er nog niets met de fiets was gedaan (max een kwartier werk volgens mij, maar oké ik ben geen fietsenmaker) en dat ik de volgende dag aan de beurt zou zijn en wel gebeld zou worden. Ik wilde mijn fiets gewoon mee terug. Tenslotte heb ik hem dagelijks nodig. Toen begon het wel een beetje door te dringen dat ik een ontevreden klant ben. Kunnen we nog iets doen om hier uit te komen??? Nee nu niet meer, daar hebben jullie de hele dag de tijd voor gehad. Wat een ongelofelijk waardeloze service, als je een nieuwe fiets hebt gekocht verwacht je enige service. Ik denk dat ze alleen maar weten hoe je het woord schrijft, het wordt in ieder geval niet waar gemaakt.
Beveelt niet aan
8 September 2026
Ankie
Lunteren
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je uitgebreide review. Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Als we het goed begrijpen, gaat je review over Broekhuis Fietsen en niet over Klantenvertellen. We hopen dat je dit inmiddels met hen hebt kunnen oplossen en dat je alsnog goed bent geholpen.
Rejected evidence
Without explanation
Beveelt niet aan
8 September 2026
Mi
Utrecht
Reactie van Klantenvertellen
We understand that this situation can be frustrating, and we’re sorry that your review could not be published.
We were previously in contact with you and explained what was needed to verify the review. Unfortunately, we did not receive the requested proof of purchase/invoice, which means we were unable to verify the review and therefore could not publish it.
We would still be happy to help resolve this. If you are able to provide the requested proof of purchase, we can review it and, if it meets the verification requirements, reconsider the publication of your review.
Please feel free to contact us if you need any help with providing the required information.
Zeer snelle reactie op mijn vraag
Na een vraag over een niet geplaatste review van een klant werd ik snel beantwoord en is de klant geholpen om alsnog de review te plaatsen.
7 September 2026
Sylvester
Soest
Auto Smeeing
Reactie van Klantenvertellen
Fijn dat ik jullie kon helpen.
Magnesium olie is beter dan pillen slikken.
Ik gebruik wel liever de druppelaar , die op het kleine flesje zit.(. Die ik er gratis bij gekregen heb) dan de spuitflacon. Maar dat is persoonlijk.
4 September 2026
Eef
Ermelo
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. 😊 Deze review lijkt alleen niet voor Klantenvertellen bedoeld te zijn. We hopen dat de juiste organisatie er blij mee is!
Een ontzettend fijn gesprek met duidelijke uitleg.
Om mijn klanten te laten vertellen had ik tijdelijk een inlog nodig voor mijn webdeveloper. Ik kwam er niet uit op mijn dashboard en ben zodoende in de telefoon gekropen.
Tot mijn blijde verrassing kreeg ik Linda aan de lijn.
Ik ben namelijk stem en accent gevoelig, en wordt vrolijk van zuidelijke accenten met een vriendelijke tone of voice. Dit zegt natuurlijk meer over mij dan over Linda, echter ze had wel meteen een streepje voor.
Linda, je hebt mij goed geholpen. Meteen alles lekker voor mij ingevoerd en er was ook ruimte voor opkomende vragen. Ik kon gewoon doorvragen over template opbouw, advies over inhoud van mijn eerste klant uitnodigingen, bulk of persoonlijk, etcetera en dat alles met ruimte voor een grap en een grol. Lav it!
1 September 2026
Eelke
Monnickendam
bril&lens
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je ontzettend leuke review! Fijn om te horen dat Linda je zo goed heeft geholpen en dat er ruimte was voor al je vragen. We geven je compliment natuurlijk aan haar door! 😊
Heel klantvriendelijk en behulpzaam
Na onze naamswijziging hadden we wat hickups. Dit is heel snel en goed afgehandeld en opgevolgd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en makkelijk om met de site te werken.
31 August 2026
Mieke
Van der Kooij Advocaten
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we de hickups rondom jullie naamswijziging snel konden oplossen en dat je onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam ervaart. 😊
Geduldige mensen, ik ben de grootste digibeet en ze hebben me enorm goed geholpen!
Uistekend!
27 August 2026
Marco Kolt
IJmuiden
Marco Kolt Automobielen
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat we je zo goed en geduldig hebben kunnen helpen. 😊
Prima en bekwame medewerkers
Mijn vraag werd snel begrepen en de uitleg betreffende de oplossing voor mijn probleem was adequaat. Prima medewerkers dus
Fokke Hoekstra
Tytsjerk
Autorijschool Hoekstra
Graag gedaan !
Correcte afhandeling
Kreeg direct een fijne behulpzame medewerker aan de telefoon. Ik ben goed geholpen
Anita
Sittard
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je direct goed en prettig bent geholpen. 😊
Snelle service
Altijd een snelle service bij Klanten Vertellen, het helpt enorm om vertrouwen te bouwen online.
Floris
Reactie van Klantenvertellen
Super dat je het zo hebt ervaren ! Dankjewel !
top fantastisch geholpen door Linda
linda heeft met veel geduld mij door het hele proces van aanmelden geloodst. dat was zonder haar hulp niet gelukt.
erg klantvriendelijke en deskundig een aanwinst voor het bedrijf.
20 August 2026
jjb heijne
ALMELO
garage joris heijne
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Linda je met zoveel geduld door het hele proces heeft geholpen. We geven je compliment zeker aan haar door! 😊
Snel en goed
Snel en goed geholpen. Niets op aan te merken.
18 August 2026
Matthijs
Roden
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel en goed bent geholpen. 😊
Ontzettend vriendelijk, goed en geduldig geholpen
Ontzettend vriendelijk, goed en geduldig geholpen
18 August 2026
Rita
Barneveld
Schildersbedrijf R. van de Beek
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo vriendelijk, goed en geduldig bent geholpen. 😊
zeer vriendelijke heer
Heeft zeer duidelijke uitleg gegeven hoe ik stap gewijs moest inloggen met een 2-staps verificatie.
13 August 2026
Marion Warmerdam
Haarlem
Beddenspeciaalzaak Bedtime
Dankjewel!
Uitstekende ervaring
Super tevreden en hele schappelijke prijs, bedankt!
12 August 2026
Ulrica
Haarlem
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en onze prijs goed vindt. 😊
prettige en snelle service
Ik ben al jaren een tevreden klant van Klantenvertellen en ben blij met de snelle acties van de klantenservice als er een vraag leeft.
11 August 2026
Hans
Ermelo
Hans 't Hart
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen al die jaren! Fijn om te horen dat je tevreden bent en onze klantenservice je snel helpt wanneer dat nodig is. 😊
Snel en super aardig!
Onze vraag werd super snel opgepakt en werden vriendelijk geholpen door Linda! Voor alle duidelijkheid, het is mijn naamgenoot, dus ze heeft dit niet zelf geschreven ☺☺☺
10 August 2026
Linda
Barneveld
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat Linda jullie zo snel en vriendelijk heeft geholpen. En geen zorgen, we geloven je op je woord dat je naamgenoot dit keer niet zelf heeft geschreven! 😉☺️
Grote showroom met deskundig advies in alle prijsklasses
Zeer deskundig maar geheel vrijblijvend geholpen door verkoper Jan . Hij legde duidelijk uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. En waar het prijsverschil inzit .
10 August 2026
Gerrit
Steenwijk
Reactie van Klantenvertellen
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Jan je deskundig en vrijblijvend heeft geholpen en de mogelijkheden duidelijk heeft uitgelegd. We geven je compliment aan hem door! 😊
Zeer klant gericht en erg klant vriendelijk en komen hun afspraken na. Zeer prettig om mee samen te werken. Prijs kwaliteit verhouding is gewoon erg goed.
31 July 2026
Hans van Gils