Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gebroeders Blokland heeft de bouw gedaan van ons appartement en wij hebben tijdens de bouw fijne communicatie gehad over het proces. Als we vragen hadden werden die heel snel beantwoord.
17 February 2026
Vera
Barendrecht
Onze eerste ervaring met bouwnu.nl is een hele positieve. Door een miscommunicatie was er verwarring ontstaan over een factuurbedrag. Dat soort dingen is altijd lastig, dachten we... Maar dit hebben ze ongevraagd en direct in ons voordeel opgelost. Heel erg netjes! En bovendien is het een hele makkelijke en gebruiksvriendelijke website gebleken. Hier gaan we meteen mee aan de slag.
5 February 2025
Anna
Nieuwersluis
ik vond op deze plaats beoordelingen van een malafide aannemer (Van Vliet Bouw en Advies / Delfgauw) die wij helaas volledig herkenden. Jammer genoeg te laat !
4 February 2022
han visser
's-Gravenhage
Prettig in gebruik, overzichtelijk en fijn om wat meer te weten te komen over de bouwers!
21 June 2021
Barbara
Gouda
Gewoon zo doorgaan en wij van, (nee, niet WC eend) maar van https://www.limousine.nl/ melden ons vast snel weer voor n volgende klus!
31 July 2020
Edwin
Breda
Alles was goed geregeld en vooraf goed over nagedacht.altijd telefonisch te bereiken voor overleg.
2 June 2020
Bas
Prima bouwbedrijf. Kleine reparaties werden gelijk verholpen .Top!
13 March 2020
Bert
Deze week (maandag, dinsdag en donderdag) hebben wij twee van uw medewerkers “over de vloer” gehad. Zij kwamen in onze tuin herstelwerkzaamheden doen nadat wij brand hadden gehad. Herman en John. Zij hebben het dakje van onze schuur hersteld en een nieuwe schutting geplaatst. Ik wil u, mede namens mijn vrouw, laten weten dat wij meer dan tevreden zijn met het resultaat. Maar ook en vooral met de instelling van deze twee heren. Steeds erop gericht hoe het beter en perfecter zou kunnen. Niet gauw gauw de zaak in orde maken, maar : hoe krijgen wij het hier voor elkaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Alsof zij bij henzelf thuis bezig waren. Ik weet uiteraard niet of deze twee heren echt representatief zijn voor de kunde en instelling van uw bedrijf. Maar als dat zo is: dan zijn jullie een voorbeeld bedrijf voor alle andere in jullie branche. Aan u zou ik willen zeggen: Houd deze twee in ere!!
21 October 2019
fgm de bruijn