Na bezoek in de toonzaal werd ons aangeboden een vrijblijvende afspraak te maken om onze wensen op papier te zetten. Er werd goed meegedacht over de invulling. Tevens werd de ruimte gegeven om over het voorstel na te denken. Na nog wat aanpassingen hebben we uiteindelijk na ieders tevredenheid een goede deal kunnen maken.
keuken was ongeveer 5 jr. geleden gekocht maar door gegevens op te slaan kan men precies nagaan hoe de keuken is samen-gesteld .
Gewoon goed
Mooie keuken, goed advies.
Aanvankelijk zeer tevreden in het aankooptraject. Montage echter rampzalig. Keuken geplaatst op 18 maart. Vandaag (19 mei !!) nog steeds niet compleet. We zijn bitter teleurgesteld in EigenHuis.
Verkopen kunnen jullie echter waar het om gaat klanten tevreden houden schieten jullie op alle punten tekort!
De monteur die kwam inmeten heeft, middels een onafhankelijk advies, een zeer positieve draai gegeven aan indeling keuken. Erg fijn.
Mooie keuken gekocht, alles naar wens. Fijne verkoper. Heel erg bedankt dat wij de keuken enkele maanden bij u mochten opslaan totdat ons huis klaar was!
Een tweetal productie foutjes in de deuren werden zonder problemen snel opgelost, alsook een defect lampje van de afzuiger. Verder goed geïnformeerd, geadviseerd en meegedacht over budget en mogelijkheden
Fijne gesprekken met Paul Kavelaar (weet achternaam niet meer zeker) in Hoofddorp gehad. Hij heeft ons goed geholpen om binnen het budget een droomkeuken te realiseren.
De keuken is uiteindelijk geworden zoals we hem voor ogen hadden. De service achteraf (door jullie zelf) is goed.
Is een fijne zaak... alles klopte en de levertijd was ook goed.
Communicatie met de klant! Tijdens proces deuren gewijzigd wegens uit de handel genomen van folie. Levertijd is hier door verlengd vergeten te melden. Fouten in tekening, keuken zelf geplaatst, aanrechtblad te lang.
De wijze van overleg en het moeten aanpassen na meten is goed verlopen. Er staat nu een mooie keuken.
keuken is prima
geholpen door mevrouw Wijnschenk. Zij luistert aandachtig met de wens van de koper. Ook bij meerder malen met haar contact gehad zowel mondeling als schriftelijk.
Wij zijn vol lof met de manier van voorlichten. En ook na de montage tevreden door een excellente monteur.
De showroom ligt gunstig, voldoende parkeer gelegenheid en de check voor de definitieve orderverwerking van de planning vond ik zeer goed. Zo ook de levering van de goederen
Totaal geen after sales. Telefoontje of alles naar wens is lijkt me kleine moeite. Nu het gevoel keuken geleverd en " heb het fijn ermee"
Keurig advies, een goede prijs en goede kwaliteit.
Het eerste bezoek aan de showroom hebben wij als prettig ervaren ook door het advies dat wij toen kregen. De eerste afspraak voor het ontwerp e.d. hebben wij ook als prettig ervaren. Ondanks dat de ontworpen keuken helaas niet paste doordat er van de opgegeven maten is afgeweken is steeds naar een oplossing gezocht. Bij de montage bleek dat de uitgekozen en ook geadviseerde grepen te grof waren waardoor de hoekkast niet geheel open kon. Wij zijn zeer te spreken over het meedenken naar een oplossing en zijn nu erg tevreden met onze keuken. Er gaat altijd wel iets mis met het uitzoeken/plaatsen van een keuken, maar dan is het belangrijk dat er naar een oplossing wordt gezocht. Daar zijn we zeker over te spreken en zullen mede daardoor Eigenhuis Keukens ook bij andere aanraden.
Ringveste 15
3992 DD Houten