geen
De man die de keuken geplaats heeft heeft alles perfect gedaan kon niet beter.
Sales was professioneel
Na zeer positieve reactie op een klacht besloten om grotere keukenombouw ook hier te doen. Goede service en vakkundig personeel. Overigens is de ombouw nog niet geheel afgerond.
Goede hulp en adviezen bij maken keuken.
Uitstekend geadviseerd door Keukenadviseur Marco Buitendijk en voortreffelijke plaatsing keuken door hr .van Soeren. Aangezien ik de keuken pas heb kan ik niet oordelen over de nazorg Ik kwam in contact met Eigenhuis Keukens, middels een oud medewerker die ik toevallig sprak.
Eerlijk gezegd is onze positieve ervaring opgehouden na het tekenen de offerte. De service houdt dan op. Gelukkig is uiteindelijk de keuken naar wens, maar de weg om er te komen was een drama. Zie het verhaal bij verbeterpunten en tips. Ik hoop dat jullie iets met ons verhaal doen en er wat van leren!
keuken is op tijd geleverd.
Nadat de keuken is gemonteerd zijn er nog openstaande punten op de opleverlijst. Niets meer gehoord van Eigenhuis keukens over wanneer de keuken wordt afgemaakt. Geen mail, geen telefoontje.. Ga zelf maar even bellen na 3 weken wachten. Bij het afleveren van de goederen moest er betaald worden. Dit was niet bij mij bekend. Het zou handig zijn geweest om dit te vermelden in de mail waarin de afleverdatum wordt gegeven.
Vakkundig personeel, vlotte offerte.
Ik ben ontevreden over het advies. Bij het laatste bezoek voor de bestelling moesten er een aantal zaken worden aangepast die eerder niet goed zijn geadviseerd, zoals een ander wasbak en schuifkorven voor de grote kast. Bij de bestelling zelf bleek opeens dat een bovenkast niet zomaar open kon door een diepteverschil.
bij het ontbreken van onderdelen keuken tijdens plaatsing zijn deze binnen korte tijd toch geleverd. dat vind ik service.
Bijna alles klopte. Alles was er, slechts 2 kleine foutjes. En dat hoor je wel anders..
Keuken mooie kwalitiet Werd goed geholpen tijdens het zoeken van een keuken
Goede en mooie keuken gekocht, netjes geholpen, dachten erg mee, netjes gemonteerd
je bent klant als je binnenkomt in de showroom. Verder neemt naar gelang het gesprek bij de keuze de klantvriendelijkheid af. Na ondertekening ben je een nummer en geen klant meer. Dit geldt ook voor de nazorg en nalevering van openstaande zaken. Ondanks vastgestelde beschadigingen aan stuc en schilderwerk moet hier met de installateur over worden onderhandeld, welke ten principale voor mij geen partij is. Ik heb de keuken incl. installatie bij Eigenhuis gekocht en geen overeenkomst met de installateur.
Kwalitatieve keukens, goede informatie, klantvriendelijk.
Klantvriendelijk, meedenken, flexibel, geen verkooppraatjes
Zeer mooie keuken