ik heb helaas een negatieve nasmaak overgehouden aan de service van eigenhuiskeukens, ze reageren nergens op
Mooie locatie, goed en aardig personeel en erg goed geholpen. Daarover niets te klagen!
Tot op heden fijn geholpen bij de aankoop en plaatsing van de nieuwe keuken. Hoop dat dit zo blijft bij eventuele vragen of problemen in de toekomst.
We zijn goed geholpen bij het gesprek voor de aanschaf, hele dag de tijd genomen door de verkoper. Na oplevering waren er best wel veel problemen, dit werd door de verkoper wel aangehoord en begrip getoond. Niet altijd actie op ondernomen, zie onderstaande
Wij hebben geen positieve ervaring met EHK. Wel met de montage, maar die hebben jullie niet verzorgd volgens mij. Daar hebben jullie iemand voor ingehuurd.
Harold doet wat hij zeg.t
Zeer slecht. Gedwongen verkoop door BAM . Afscherming van markt werking en gedwongen winkelbedrijf. Verkoper toppunt van kloterige " type autoverkoper" : poeslief en kruiperig zolang het verkocht moet worden. Onbeschoft en verkoop ******ig zodra client niet doet wat hij wil en zich op zelfbehoud van de portemonnee richt. Geen enkel besef dat de klant eindelijk in de bouw niet meer dat nederige domme zieltje is waar de bouw 50 jaar aan geleden heeft met schandalige provisies. Hoop dat hij gauw werkeloos is en uw bedrijf failliet. Er zijn veel jonge ondernemers die gruwen van uw koppelverkoop en de BAM zal niet lang bestaan bij dit soort praktijken.
Showroom, Kwaliteit keuken
Goed en vakkundig
Goed advies en persoonlijke hulp toen het nodig was. Heel mooie keuken voor een goede prijs.
Geen positieve ervaring
Wij worden altijd netjes geholpen. De medewerkers helpen goed mee met het zoeken naar een oplossing.
Montage was goed, alhoewel ik van buren heb begrepen dat dit afhangt van wie je als monteur hebt.
Was goed
Tevreden over het aangeboden ontwerp en advies. Ook de prijs/kwaliteit was voor mij goed.
Keuken is slecht gemonteerd ! extra bestelde delen niet conform afspraak geleverd! nalevering van defecte delen niet volgens afspraak gebeurd keuken nu nog steeds niet compleet
Fijne klantgerichte instelling van de medewerkers, goede service en kwaliteit
De montagefirma (Haagen in Harderwijk) was niet bereid het verpakkingsmateriaal van de keuken mee te nemen. Eigenhuis Keukens zou naar mijn mening moeten zorgen voor de afvoer daarvan na de montage. De afvoer ervan heeft ons voor grote problemen gesteld. Wij waren bij het sluiten van de koopovereenkomst niet op de hoogte van het feit, dat we zelf voor de afvoer van het verpakkingsmateriaal moesten zorgen. In Duitsland, waar wij wonen, zijn de leveranciers verplicht verpakkingsmateriaal mee terug te nemen.
Geen aftersales, trage oplossing problemen!
Alles OK
Mooie. Keukens, goede prijs kwaliteit verhouding