We zijn zeer goed geholpen tijdens het ontwerp van onze keuken. Er werd echt tijd genomen voor ons ontwerp en er werd goed meegedacht . De montage ging 100% goed en we hadden een topmonteur die goed meedacht en communiceerde. We zijn zeer tevreden over de totale gang van zaken omtrent onze keuken. van A tot Z prima geregeld !!
ik ben erg fijn geholpen door het personeel. Er was een ruim aanbod aan keukens en ook aan verschillende soorten materialen zoals kranen, deurfrontjes, lades en inhoud kasten.
Aardige monteurs, werken netjes. Goede tekeningen
vriendelijke, geduldige benadering
Geen positieve ervaring
Dat de vitrinekasten 10 cm. breder konden, er een grotere koelkast mogelijk en te prefereren was.
Geweldig geholpen en geadviseerd door de verkoopster in de winkel, maar zwaar teleurgesteld over de wijze van montage. de enorme schade die is ontstaan en de opvolging, 1 grote nachtmerrie!
levering slecht.. koelkast verkeerd afgeleverd bij andere opslagplaats. lervertijd zou 2 weken zijn en werd 2 maanden. nadat ik zelf eens informeerde kwam men in actie
Slechte ervaring met fouten die tijdens het plaatsen zijn gemaakt. Vaak opgebeld, van alles beloofd maar het uitvoeren was zeer slecht. Nog alles is niet gedaanen ik ben bebieuw wanneer.
De monteurs hebben, ondanks een gebrek aan tijd, hun werk goed gedaan. Veel goed advies en meedenken. Winkelpersoneel adviseert goed qua budget en mogelijkheden.
Design
Wij zijn goed geholpen.
Proces van aankoop t/m eerste deel levering en installatie is goed en conform planning verlopen. Echter.... Tweede deel (herstel beschadigingen, missing parts en levering en afmonteren composiet vensterbank moet nog gebeuren.
Het uitkiezen van de keuken in de showroom was top. Hartelijke ontvangst en er werd ruim tijd genomen voor het samenstellen van de keuken. Goed advies gekregen en een nieuw inzicht. Helaas was het monteren van de keuken een zeer slechte ervaring. Een niet deskundige monteur, die ook nog eens arrogant was naar de werklui die op dat moment in de woning aan het werk waren. Er was een verkeerde afzuigkap geleverd en de monteur wist noch het gas (wokbrander) noch de kraan aan te sluiten, alsook geen gat in de muur te boren voor de afzuiginstallatie en deelde me vrolijk mede dat ik twee weken later mijn wateraansluiting zou krijgen. Deze zelfde monteur werd ook in de volgende afspraak ingezet om het probleem op te lossen, hetgeen dus niet gebeurde. Kortom een drama..... Ik zal EigenHuisKeukens dus echt niet aanbevelen bij vrienden of kennissen!
Verkoper zijn reactiesnelheid en bereikbaarheid buiten de showroom is zeer slecht. Er is 1 kast 10cm te hoog geleverd hierdoor verviel de stroom- en lichtaansluiting en kan de bovenkant niet gebruikt worden zoals gepland. Maanden geduurd voordat "mijn monteur" langskwam. Deze was extern en tipte me op de onvolkomenheden in de montage van de keuken door de eerste monteur. Hij heeft een tijdelijke oplossing gemaakt. Maar bij binnenkomst gaf hij gelijk aan "niet te beginnen" aan de echte oplossing namelijk de kast op de afgesproken hoogte te brengen. Na vertrek van deze monteur nooit meer iets gehoord! Ik ben dan ook zeer ontevreden.
de verkoper heeft uiteindelijk conform het budget een prima keuken ontworpen en geleverd. Goed geluisterd naar de wensen en eisen en deze toegepast.
Gewoon goed gevoel bij alles