Montage was top.
Tijdens uitzoeken en samenstellen zeer goed geholpen door Dorian.
Levering was goed en vriendelijk.
Welwillende service achteraf.
Zorg van monteur.
Flexibeler en beterencommunicatie.
- Verkeerde afzuigkap geadviseerd - Achteraf verrekening gekregen wegens een administratieve fout van jullie, hierdoor zal ik nooit meer iets bij jullie afnemen en zal ik jullie anderen ook zeker niet aanraden!
Zowel verkoper als monteur prettig in de omgang. Werd met me meegedacht zodat ik er binnen mijnmogelijkheden het maximale uit kon halen
Prachtige keuken ;)
die heb ik niet
Goede contacten met Jochem Krijger, vlot, veel kennis, goede oplossingen , afspraken goed nakomen , keuken is helemaal naar onze wens en prima gemonteerd !
Compleet leveren. Meedenken over details.
Aardig, bekwaam personeel. Vriendelijk behulpzaam. Keuken is goed gezet, wel een paar puntjes, maar is in nazorg goed afgehandeld.
Laatse afwerking na 2 maanden goed geslaagd
Duidelijke afspraken en goede aandacht
genoeg keus.
Prima behandeling alleen nazorg laat te wensen over. Moest zelf hier achteraan om dit te regelen.
Heel goed personeel, die goed omging met mijn twijfels en moeite bij het kiezen.
Ik ben goed geholpen toen ik de keuken 1 week eerder bezorgd wilde hebben. Dat is toen helemaal goed geregeld. Ik kreeg ook advies over de keuze handvatten voor de kastjes etc. Monteur is ook goed in zijn werk.
Alles is volgens afspraak gegaan
prima advies, deskundige verkoper, geeft wensen een goede invulling. kwaliteit keuken