positieve verkoper Dennis met ervaring
Goede verkoper.wordt niets opgedrongen.Voorstellen uitgewerkt binnen budget.
Jammer dat er tijdens het informatiegesprek door de verkoopmedewerker lukraak een bedrag werd genoemd voor onze keuken, waardoor wij de keuken liever ergens anders wilden gaan bestellen.Na overleg tussen de monteur en Eigenhuis Keukens is de prijs uiteindelijk positief aangepast.
-plaats een keuken in 1x helemaal goed. Plaatser 1 kon volgens zijn zeggen de lades niet op gelijke afstand van elkaar plaatsen. Plaatser 2 deed dit snel en simpel. -reageer ook op vragen nadat alles geplaatst en betaald is
Goede bereikbaarheid. Hoop dat ze nog langskomen voor het verwijderen van een probleem.
vakkundige uitleg en aanbevelingen met betrekking op materiaal keuzes en ideeën.
We hebben een prachtig product geheel naar onze wens voor een prijs die ons goed bevalt.
Communicatie planning kan beter.
Klantgerichter en -vriendelijker worden. Prijs- kwaliteit verhouding is slecht
Goede monteur, vriendelijk. Automatisch inmeten als onderdeel van project.
Eerste koophuis en daarmee eerste keer keuken. Zelf slechts een beperkt aantal wensen en ideeen en dan is de enorme keuze in een showroom overweldigend. Verkoopster voelde dit kennelijk aan en wist al vrij snel te sturen. Volledig tevreden met de gemaakte keuzes.
Wij zijn zeer tevreden over "eigenhuis keuekens". Jochem uit Hoofddorp is een man met kennis, staat open coor alle vragen, en straalt vertrouwen uit. George heeft bij ons de keuken geplaatst, we kunnen niets anders zeggen als vakmanschap. Kortom wij zijn zeer tevreden, en erg blij met " eigenhuis keukens " .
Geen positieve ervaringen en ga het ook niemand aanraden
Prima, tijdig geleverd en afspraak is afspraak
keurige bediening, snelle levering en plaatsing inbouw koelkast.
Telefonische bereikbaarheid was voor mij goed (alleen in de ochtend soms dramatisch) Plaatsing was netjes (aanpassing van de keuken) er werd rustig de tijd genomen, afval opgeruimd en tot slot nog wat extra service en adviezen ontvangen
Montage was top.
Tijdens uitzoeken en samenstellen zeer goed geholpen door Dorian.
Levering was goed en vriendelijk.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle